MEDIA

Πρεμιέρες στη NOVA

Πρεμιέρες στη NOVA

Δύο νέοι κύκλοι αγαπημένων σειρών κάνουν πρεμιέρα τον Ιούλιο στη Nova, μέσα από τα κανάλια FOX και FOX Life.

Από 10/7, η επιτυχημένη σειρά «The Bridge» επιστρέφει στο FOX με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των συνδρομητών της Nova, με τις νέες δραματικές εξελίξεις. Επίσης, από 16/7 ο πέμπτος κύκλος της σειράς «The Listener» ανεβάζει τον πήχη, με δυνατές αστυνομικές ιστορίες.

Οι εξελίξεις στη σειρά «The Bridge» γρήγορα εμπλέκουν όλους τους ήρωες της σε ένα γαϊτανάκι ξεπλύματος χρημάτων, διεφθαρμένων αστυνομικών και πόλεμου μεταξύ των μεξικάνικων καρτέλ ναρκωτικών, που μαίνεται στα προάστια του Ελ Πάσο. Ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής σειράς του FOX θα προβάλλεται από 10/7 και κάθε Πέμπτη στις 21:30, σε λιγότερο από 24 ώρες από την μετάδοση στην Αμερική.

Ο πέμπτος κύκλος της δραματικής σειράς «The Listener» έρχεται από 16/7 και κάθε Τετάρτη στις 21:50. Η γνωστή πετυχημένη σειρά του καναλιού FOX Life συνδυάζει άψογα δράση και χιούμορ, με τις προσωπικές αναζητήσεις και τα αισθηματικά των ηρώων της, στοιχεία που προσελκύουν σταθερά τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς.

Διαβάστε επίσης

Απογείωσε την τηλεθέαση η Eθνική