MEDIA

The Client List: Νέα σειρά στο Mega

The Client List: Νέα σειρά στο Mega

Μια νέα δραματική ξένη σειρά κάνει πρεμιέρα στο Mega τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, στις 23:30.

H Ράιλι Παρκς είναι μια ελκυστική μητέρα δύο αξιολάτρευτων αγοριών που απολαμβάνει μια ήρεμη συζυγική ζωή σε μια επαρχία του Τέξας. Χρεώνοντας πιστωτικές κάρτες και διοργανώνοντας ηλιόλουστα κυριακάτικα μπάρμπεκιου με τον φαινομενικά ιδανικό άντρα της, νομίζει πως η ζωή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Όταν όμως, ο "ιδανικός σύζυγος" μένει χωρίς δουλειά και τελικά αποφασίζει να την παρατήσει, η Ράιλι αναγκάζεται να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στις καθημερινές δυσκολίες, ξεκινά δουλειά ως μασέρ σ' ένα συνοικιακό σπα. Σύντομα, μαθαίνει από τις έμπειρες και καλοζωισμένες συναδέλφους της πως προσφέροντας «εξτρά» υπηρεσίες στους πελάτες μπορεί να βγάλει περισσότερα χρήματα.

Ανάμεσα σε αιθέρια έλαια, αιθέριες υπάρξεις, υποθήκες και αποπληρωμή δανείων, η Ράιλι ζει μια διπλή ζωή. Από τη μία είναι μια χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών που παλεύει να ζήσει την οικογένειά της και από την άλλη μια σκερτσόζα επαγγελματίας που ικανοποιεί κουβαρντάδες πελάτες.

Κάποια στιγμή θα έρθει αντιμέτωπη με τον νόμο και θα πρέπει να αποφασίσει αν θα αποκαλύψει την περιβόητη λίστα των πελατών της.


Παίζουν: Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ (Ράιλι Παρκς), Λορέτα Ντιβάιν (Τζόρτζια Κάμινγκς), Σίμπιλ Σέπερντ (Λινέτ Μοντγκόμερι), Κόλιν Έγκλσφιλντ (Έβαν Παρκς)

Διαβάστε επίσης

«Διαμάντια και Έρωτας»: Νέα τουρκική σειρά στο Mega