MEDIA

Στα ίχνη των ηρώων του Game of Thrones! (Pics)

Στα ίχνη των ηρώων του Game of Thrones! (Pics)

Έχει παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια της σειρά, έχει μελετήσει σπιθαμή προς σπιθαμή τα εξωτικά μέρη, όπου γυρίστηκε η σειρά, αλλά παρ' όλα αυτά δεν ήταν ικανοποιημένη!

Πήρε, λοιπόν, την απόφαση να ταξιδέψει στις χώρες, όπου γυρίστηκαν σκηνές από τη σειρά και να δει από κοντά όλες αυτές τις φανταστικές τοποθεσίες.

Η ταξιδιωτική συντάκτρια Yvonne Gordon ταξίδεψε στην Κροατία, την Ισλανδία, την Μάλτα, την Βόρεια Ιρλανδία και μας χάρισε μερικές απίστευτες φωτογραφίες!

Η ιδέα μπήκε στο μυαλό της, λίγο πριν επισκεφτεί την Κροατία το περασμένο καλοκαίρι.

Μπορεί και στο παρελθόν να έχουμε δει φωτογραφίες από τις περιοχές των γυρισμάτων, όπως είναι στην πραγματικότητα, ωστόσο, η Gordon, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες της Daily Mail, το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω!

Η ίδια πόζαρε σε αυτά τα μέρη σαν να ήταν η πρωταγωνίστρια και μάλιστα κατάφερε να κρατήσει το κεφάλι της... στους ώμους της!

«Λατρεύω τη σειρά. Μου αρέσει η εξέλιξη της ιστορίας, τα σκηνικά και τα κουστούμια. Είναι καταπληκτικά» είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την Yvonne, κάθε περιοχή, είναι πολύ όμορφη και αξίζει να την επισκεφτείς όχι μόνο λόγο του Game of Thrones, αλλά και επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery:

Διαβάστε επίσης:

Σπαθόλαδο: Το γιατρικό των αρχαίων Σπαρτιατών κατακτά τις ΗΠΑ!