MEDIA

Το γκραν πρι του Σίλβερστον στον Alpha

Το γκραν πρι του Σίλβερστον στον Alpha

Τον ένατο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 θα μεταδώσει την Κυριακή 6 Ιουλίου η τηλεόραση του Alpha.

Η Formula 1 επισκέπτεται την υπερσύγχρονη πίστα του Σίλβερστον, έδρα των 8 από τις 11 ομάδες που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου διεξήχθη ο πρώτος αγώνας στη νεότερη ιστορία του θεσμού.

Φαβορί γιʼ αυτό το GrandPrix είναι η Mercedes. Ωστόσο, αναμένεται η Ferrari και η RedBull να είναι πιο ανταγωνιστικές, σε μια πίστα όπου η απόδοση της μονάδας ισχύος δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο η αεροδυναμική. Βέβαια, ο Λιούις Χάμιλτον θέλει όσο τίποτα τη νίκη, ειδικά μπροστά στους συμπατριώτες του, ανδραγάθημα που έχει πετύχει μόνο μια φορά, το 2008.

Η απευθείας μετάδοση του GP Βρετανίας θα ξεκινήσει στις 15:00. Μια ώρα νωρίτερα, στην αντίστροφη μέτρηση "F1 Countdown" μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών και πλούσια θεματολογία. Η κάμερα του Alpha κατέγραψε όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο του προηγούμενου αγώνα επί Αυστριακού εδάφους. Ακόμα,

ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Πωλ Χέμπερι, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Αλέν Προστ, Ζακ Βιλνέβ, Λιούις Χάμιλτον αλλά και ο οδηγός της Williams, Βάλτερι Μπότας που ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο, στην Αυστρία, μιλούν στον Πάνο Σεϊτανίδη που έζησε από κοντά τον παλμό του RedBullRing.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στο σχολιασμό θα βρίσκονται οι: Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.