MEDIA

Ελλάδα - Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016 στον ΟΤΕ TV

Ελλάδα - Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016 στον ΟΤΕ TV

Το μπασκετικό θέαμα κορυφώνεται στον ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα, καθώς περνάμε στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του FIBA World Cup Spain 2014, που καλύπτουν αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια τα κανάλια OTE SPORT.

Στο ποδόσφαιρο, ξεκινούν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στον ΟΤΕ TV, οι αναμετρήσεις των European Qualifiers, με σπουδαία αναμέτρηση αυτή την εβδομάδα τον αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρουμανία στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ θα προβληθούν όλες οι κορυφαίες αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής της διοργάνωσης, με τη συμμετοχή των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν πρέπει να χάσουν έναν από τους πιο σημαντικούς και καθοριστικούς αγώνες της Formula 1, στην πίστα της Μόντζα στην Ιταλία.

Στο πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών OTE CINEMA ξεχωρίζει η πρεμιέρα της βραβευμένης με Χρυσό Φοίνικα ταινίας του Γαλλοτυνήσιου Αμπντελατίφ Κεσίς, Η Ζωή της Αντέλ, με δύο συγκλονιστικές ερμηνείες από την ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος και τη Λεά Σεϊντού, ενώ στο OTE CINEMA 2 ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα βραβευμένα μιούζικαλ Εννέα με τους Ντάνιελ Ντέι Λούις, Μαριόν Κοτιγιάρ, Πενέλοπε Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν και το αγαπημένο Mamma Mia! με την Μέριλ Στριπ και τον Πιρς Μπρόσναν. Οι φίλοι των σειρών δεν πρέπει να χάσουν την πρεμιέρα της βραβευμένης με 3 Emmy πολεμικής σειράς Generation Kill με τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE CINEMA 1HD.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του National Geographic Channel Φυλές του Κόσμου: Μαθήματα Επιβίωσης, όπου ο Χέιζεν Οντέλ ανακαλύπτει τα μυστικά επιβίωσης των πιο απομονωμένων φυλών του κόσμου.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει νέο κρούσμα βίας κατά αθλητικών συντακτών

ΠΟΕΣΥ: Αιτήσεις ανέργων δημοσιογράφων για απασχόληση στο συνέδριο

Eρώτηση Τσούκαλη για το διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ