MEDIA

Game of Thrones: 86.000 αιτήσεις για 600 θέσεις κομπάρσων

Game of Thrones: 86.000 αιτήσεις για 600 θέσεις κομπάρσων

Η αγγελία της ισπανικής εταιρείας παραγωγής Fresco Film προκάλεσε φρενίτιδα στους Ισπανούς, οι οποίοι ήθελαν να δουν και να πάρουν μέρος στη σειρά υπερπαραγωγή που γυρίζεται στην πατρίδα τους.

Η χολιγουντιανή σειρά αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη νέα σεζόν στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην πόλη της Σεβίλλης.

Η ισπανική εταιρεία παραγωγής έβαλε μια αγγελία στην οποία ζητούσε 600 κομπάρσους για να πάρουν μέρος σε διάφορες σκηνές της σειράς, ωστόσο δεν περίμενε ότι η ανταπόκριση των Ισπανών θα ήταν τόσο μεγάλη.

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, είναι πέρα για πέρα αληθινό, 86.000 άνθρωποι δήλωσαν συμμετοχή και κατέκλυσαν τους χώρους, όπου πραγματοποιούνταν η οντισιόν, στο παλάτι του Alcázar που υπάρχει από το 15ο αιώνα και αποτελεί σημείο αναφοράς στη Σεβίλλη.

Ανάμεσά τους όχι μόνο επαγγελματίες ηθοποιοί που επιθυμούσαν να βάλουν τη συμμετοχή τους αυτή στο βιογραφικό τους, αλλά και φανατικοί θαυμαστές της σειράς που ήθελαν να θαυμάσουν από κοντά τους αγαπημένους τους ήρωες.