MEDIA

ΝΕΡΙΤ: Ξόδεψε λίγα παραπάνω αλλά εξασφαλίζει κάλυψη στα συστημικά κόμματα

ΝΕΡΙΤ: Ξόδεψε λίγα παραπάνω αλλά εξασφαλίζει κάλυψη στα συστημικά κόμματα

Το ποσόν των 12.000 ευρώ έδωσε η ΝΕΡΙΤ για να εξασφαλίσει την κάλυψη της προεκλογικής περιόδου, αυξάνοντας τη δορυφορική χωρητικότητά της.

Με απόφαση εξπρές ο διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Πέτρος Μάης υπέγραψε την ενοικίαση χωρητικότητας στον δορυφόρο HELLAS SAT-2 με την εταιρεία HELLAS SAT SOCIETE ANONYME SATELLITE SYSTEMS AND COMMUNICATIONS SERVICES. Η συμφωνία αφορά στο διάστημα 10 -24 Ιανουαρίου.

Βέβαια, το ζήτημα είναι ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιμένουν στο εμπάργκο στο μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ, οπότε ουσιαστικά η συμφωνία είναι επωφελής μόνο για τους υποψηφίους της Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και των μνημονιακών κομμάτων.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση η ανάγκη σε δορυφορική χωρητικότητα γίνεται για την εξοικονόμηση δαπανών λόγω αυξημένων απαιτήσεων εξ αιτίας των βουλευτικών εκλογών.

Πρακτικά η ΝΕΡΙΤ δεν διαθέτει προσωπικό στις πόλεις της περιφέρειας, δεν έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει προεκλογικό υλικό είτε από τις δικές τηλεοπτικές καλύψεις προεκλογικών ρεπορτάζ είτε υλικό από τα πολιτικά κόμματα. Για αυτό και επιστρατεύτηκε ο δορυφόρος για την αποστολή του προεκλογικού υλικού.

Σχετικές ειδήσεις