Το Alter επέστρεψε

Το Alter επέστρεψε
Ζωντάνεψε το Alter στην Ελληνική τηλεόραση, καθώς ξεκίνησε η εκπομπή ενημερωτικού προγράμματος

Το Alter πήρε και πάλι μπρος και εκπέμπει στην Ελληνική τηλεόραση. 

Η έναρξη του προγράμματος έγινε με την ενημερωτική εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου ενώ τη σκυτάλη της ενημέρωσης παρέλαβε στις 20:00 ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Παρουσίασε το πρώτο δελτίο ειδήσεων μετά από 20 μέρες απουσίας.

Αύριο το πρωί στις 06:00 ξεκινάει και ο Γιώργος Αυτιάς και αύριο το βράδυ στις 23:00 επιστρέφει και ο Κώστας Χαρδαβέλλας με την εκπομπή «Αθέατος Κόσμος».

Από σήμερα το πρωί είχαν μπει τα χρήματα για τους περισσότερους εργαζόμενους του Alter στις τράπεζες, έναντι του οφειλόμενου ποσού των πέντε μηνών.

Τα χρήματα αυτά, τα οποία μπήκαν από τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Κουρή, ήταν 2.300 ευρώ για κάθε δημοσιογράφο και διοικητικό υπάλληλο και 2.600 ευρώ για κάθε τεχνικό.

Βεβαίως τα χρήματα αυτά δεν καλύπτουν τις οφειλές μισθών πέντε μηνών αλλά οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στο σταθμό να αντιμετωπίσει σταδιακά τα προβλήματά του.

Στις 15 Ιουνίου δικάζεται στο Πρωτοδικείο η αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 και από εκεί και πέρα θα έχουμε μία είσοδο στο Alter και ξένων επενδυτών από το fund Argo, αλλά και συνεννόηση με τις τράπεζες και τους διαφημιστές για το χρέος του Alter, ώστε να είναι δυνατή και απρόσκοπτη η λειτουργία του σταθμού.