MEDIA

Το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Ολυμπιακός ζωντανά στον ΟΤΕ TV

Το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Ολυμπιακός ζωντανά στον ΟΤΕ TV

ΑΕΚ και Ολυμπιακός διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 11 Μαρτίου, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι. Ο OTE TV, με σύσσωμο το δημοσιογραφικό και το τεχνικό επιτελείο του θα καλύψει όλες τις πτυχές του σπουδαίου αγώνα.

Λίγο πριν τη σέντρα, η pre-game εκπομπή στις 17.30 στο OTE SPORT 1HD θα μεταφέρει το κλίμα από το γήπεδο, με τις αφίξεις των ομάδων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αναλύσεις από εκλεκτούς καλεσμένους. Την εκπομπή θα παρουσιάσουν οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας που θα έχουν μαζί τους στο στούντιο τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Τάκη Γκώνια. Στο ΟΑΚΑ, ο Τάσος Κολλίντζας θα φιλοξενήσει τον Τιμούρ Κετσμπάγια, πρώην παίκτη της ΑΕΚ, ενώ οι Πάνος Μάλαμας, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Αποστόλης Πάνος, Πέτρος Πολυχρονίδης και Γιώργος Σόμπολος θα καλύψουν όλες τις πτυχές του ρεπορτάζ.

Στις 19.00, θα ξεκινήσει το μεγάλο ματς το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια από το OTE SPORT 1HD, σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, θα ακολουθήσει στο OTE SPORT 1HD η post-game εκπομπή, με ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και ανάλυση των επίμαχων φάσεων.

Σχετικές ειδήσεις