MEDIA

Νέο πακέτο για επιχειρήσεις από τη Cyta Ελλάδος

Νέο πακέτο για επιχειρήσεις από τη Cyta Ελλάδος

Στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις απευθύνεται ηCytaΕλλάδος με το νέο πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών «2play Επιχειρηματικό προς Όλους», που περιλαμβάνει σταθερή τηλεφωνία και πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Το πάγιο του βασικού προγράμματος ξεκινά από τα 21 ευρώ το μήνα, ενώ η βασική ιδιαιτερότητα του νέου προϊόντος είναι ότι ο επιλεγμένος χρόνος ομιλίας καταναλώνεται ελεύθερα προς όλους: εθνικά σταθερά και κινητά καθώς και σταθερά διεθνών προορισμών. Παράλληλα, ο χρόνος ομιλίας, αναλόγως αναγκών, μπορεί να επιλεγεί από τους πελάτες μία ή και πολλαπλές φορές, «χτίζοντας» έτσι το δικό τους προϊόν. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί ακόμη η δυνατότητα προσθαφαίρεσης χρόνων ομιλίας, χωρίς χρέωση, όσες φορές θελήσει ο πελάτης κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του, ακόμη και κάθε μήνα. Η προσθαφαίρεση χρόνων ομιλίας γίνεται, απλά, με ένα τηλεφώνημα του πελάτη στο 13878. Επιπλέον, ξεκινώντας από το βασικό πρόγραμμα ταχυτήτων έως 24Mbps, ο πελάτης μπορεί με μικρή, πρόσθετη χρέωση να κάνει αναβάθμιση σε υπερταχύτητες VDSL.

Ακόμη, η Cyta επιβραβεύει τους πελάτες που επιλέγουν συμβόλαια άνω των 12 μηνών, με σταθερές εκπτώσεις οι οποίες εφαρμόζονται τόσο στο μηνιαίο πάγιο όσο και στο τέλος ενεργοποίησης, το οποίο μπορεί και να μηδενιστεί, αναλόγως διάρκειας συμβολαίου.