MEDIA

Star Wars: Ο απόλυτος κινηματογραφικός μύθος στα κανάλια Novacinema

Star Wars: Ο απόλυτος κινηματογραφικός μύθος στα κανάλια Novacinema

Ο απόλυτος κινηματογραφικός μύθος από 4 έως 31 Μαϊου στα κανάλια Novacinema.

Το φαινόμενο Πόλεμος των Άστρων δεν είναι απλώς μια σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Είναι μέρος της ποπ κουλτούρας, είναι η φαντασία και η αιώνια μάχη καλού κακού.

Η πρώτη ταινία γραμμένη από τον Τζορτζ Λούκας, προβλήθηκε στις αίθουσες στις 25 Μαΐου 1977. Aκολούθησαν άλλες 5.

Τώρα και οι 6 ταινίες της σειράς προβάλλονται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema. Μέσα από τον αποκωδικοποιητή Nova Box+ έχετε πλέον τη δυνατότητα να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες Star Wars σε high definition αλλά και να μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε και να το βλέπετε τη στιγμή που εσείς θα επιλέξετε.

Για πρώτη φορά μπορείτε να βλέπετε ό,τι θέλετε και όχι ό,τι έχει. Αυτό κι αν είναι είδηση!

Ποιές είναι όμως οι αγαπημένες μας σκηνές;

Το άνοιγμα της πρώτης ταινίας και η παρουσίαση της ιστορίας με τα γράμματα να κυλούν προς το βάθος του πλάνου θεωρείται πλέον εμβληματική. Τόσο το επικό soundtrack όσο και το εύρημα παραμένουν σταθμός στην κινηματογραφική ιστορία.

Ο Darth Vader και η πρώτη μας γνωριμία με τον απόλυτο Κακό, το χτένισμα της πριγκήπισσας Λέια, η μαθητεία του Λουκ Σκαϊγουόκερ, τα συμπαθή ρομπότ μας εισάγουν σε μια περιπέτεια πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή μας.

Δείτε το τρέιλερ της πρώτης -σύμφωνα με το έτος παραγωγής- ταινίας της σειράς:

Η δεύτερη ταινία της σειράς The Empire Strikes Back (1980) θεωρείται από πολλούς και η καλύτερη. Η μαθητεία στον Δάσκαλο Τζεντάι Γιόντα και οι επικές μάχες είναι το ατού της ταινίας.

Ακολουθεί το τρέιλερ:

Στην τρίτη ταινία Return of the Jedi (1983) οι επικές διαστημικές μάχες, σαφώς επηρεασμένες από την άνθιση των video games, και τα μυθικά τέρατα που καταδιώκουν και απειλούν είναι πιθανότατα οι πλέον αγαπημένες σκηνές όλων μας.

Δείτε το τρέιλερ από την τρίτη ταινία:

The Phantom Menace, η τέταρτη ταινία της σειράς μας γυρίζει πίσω στο χρόνο. Ο μικρός Σκάιγουόκερ και οι μάχες του. Ο αγώνας στην έρημο με τις υψηλές ταχύτητες όσες φορές και να ειδωθεί πάντα κόβει την ανάσα.

Ακολουθεί το τρέιλερ:

Attack of the Clones ή αλλιώς και μετά ήρθε ο Έρωτας. Τα λάθη, τα πρώτα σκιρτήματα και πιθανότατα η πιο επική μάχη με φωτόσπαθα της σειράς είναι αυτά που ξεχωρίζουμε στην 5η ταινία.

Δείτε το τρέιλερ:

Revenge of the Sith. Η 6η ταινία έχει μείνει στην ιστορία αφού η σύγκρουση καλού κακού κορυφώνεται. Ο Άνακιν υποτάσσεται στον Σίντιους, που τον χρίζει Σκοτεινό Άρχοντα των Σιθ και τον μετονομάζει σε Νταρθ Βέιντερ. Ο πιο σκοτεινός ήρωας στην ιστορία των Σκοτεινών Ηρώων είναι πια γεγονός.

Ακολουθεί τρέιλερ της 6ης ταινίας:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ:

* Κάθε μέρα από τις 17:00.

* Δευτέρα 4 έως Κυριακή 9/5:
Κάθε βράδυ στις 21:30 μια ταινία Star Wars (και σε επάληψη το επόμενο απόγευμα).

* Kάθε Σαββατοκύριακο (16-17/5, 23-24/5 & 30-31/5):
Οι 6 ταινίες Star Wars σε νέα προβολή (2 ταινίες κάθε Σάββατοκύριακο).

* 11-15/5 * 18-22/5 & 25-29/5
Από τις 17:00 έως το βράδυ με making of ταινιών Star Wars.

Κράτα για πάντα την μαγεία των ταινιών Star Wars και απόλαυσέ τις όποτε εσύ θέλεις!

Σχετικές ειδήσεις