MEDIA

Σταθερά πρώτο το Newsbomb επί 6 μήνες με 3,4 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες

Σταθερά πρώτο το Newsbomb επί 6 μήνες με 3,4 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες

Έξι μήνες μόνιμης παρουσίας στην κορυφή των μοναδικών επισκέψεων συμπλήρωσε τον Απρίλιο το Newsbomb.gr βάσει μετρήσεων ΑΤ Internet. Το κορυφαίο ειδησεογραφικό site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media κατέχει σταθερά από τον Νοέμβριο του 2014 την πρώτη θέση σε μοναδικούς επισκέπτες στο σύνολο των site που περιλαμβάνονται επίσημα στις μετρήσεις της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ), έχοντας δεχτεί συνολικά 3.457.237 μοναδικούς επισκέπτες τον Απρίλιο.

Πέρα όμως από την σταθερή πρωτοκαθεδρία του Newsbomb.gr, πολύ σημαντικές είναι οι επιδόσεις και των υπολοίπων site που διαχειρίζεται εμπορικά η DPG Digital Media, βάσει μετρήσεων ΑΤ Internet. Το Gossip-TV.gr κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των celebrity & lifestyle site με 1.728.592 unique browsers, ενώ ανάλογες πρωτιές σημείωσαν και τα Queen.gr στα γυναικεία site με 1.310.683 μοναδικούς επισκέπτες καθώς και τα Mothersblog.gr (818.522) και Astrology.gr (620.982) στα site γονικής φροντίδας και αστρολογίας αντίστοιχα.

To ένα εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες ξεπέρασε το Onmed.gr με 1.038.029 unique browsers, ενώ και το Onsports.gr κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα με 729.324 μοναδικούς επισκέπτες.

Οι πρωτιές αυτές σε συνδυασμό με την σταθερά υψηλή επισκεψιμότητα όλων των site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media αποδεικνύουν τόσο την προτίμηση του online κοινού στο ποιοτικό περιεχόμενο και την άριστη εμπειρία χρήσης που αυτά προσφέρουν, όσο και την πρωτεύουσα θέση που το δίκτυο της DPG Digital Media κατέχει ως online διαφημιστικό όχημα στην Ελληνική αγορά.