MEDIA

True Detective 2: Δύο επεισόδια πριν το φινάλε όλα ανατρέπονται

True Detective 2: Δύο επεισόδια πριν το φινάλε όλα ανατρέπονται

Η μικρή νίκη των πρωταγωνιστών δυστυχώς δεν κράτησε πολύ... Και φαίνεται ότι όλα ανατρέπονται, στο προτελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της κορυφαίας αστυνομικής σειράς της τηλεόρασης.

Η Άνι, ο Ρέι και ο Πωλ κατάφεραν και έφυγαν σώοι από τη βίλα των οργίων στο προηγούμενο επεισόδιο, κρατώντας στα χέρια τους πολύτιμα έγγραφα τα οποία θα ρίξουν φως στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπεν Κάσπερ, αλλά και θα ενοχοποιήσουν αρκετούς αξιωματούχους της πόλης Vinci, οι οποίοι είναι μπλεγμένοι στα κυκλώματα διαφθοράς.

Όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα περιμένουν...

Δύο ώρες απομένουν για το μεγάλο φινάλε, και με την αγωνία να φτάνει στο κατακόρυφο, μαζευτήκαμε για να παρακολουθήσουμε το True Detective στις 04:00 τα ξημερώματα στα κανάλια Novacinema, παράλληλα με την Αμερική, ενώ ρυθμίσαμε και τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ για να γράψουμε και να αποθηκεύσουμε το προτελευταίο επεισόδιο.

Οι τρεις ντετέκτιβ, μετά την αποστολή τους στη βίλα και την αποκάλυψη της διαπλοκής, θα χρειαστεί να προστατεύσουν τις οικογένειές τους, ενώ θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια απρόβλεπτη εξέλιξη που θα τους αφήσει τελείως εκτεθειμένους στον κίνδυνο, που φαίνεται να παραμονεύει σε κάθε γωνία του Vinci.

mesa2

Στην πολύ «βρώμικη» υπόθεση της δολοφονίας του Κάσπερ, αποκαλύπτεται ότι είναι μπλεγμένοι τόσο αστυνομικοί όσο και πολιτικά πρόσωπα της πόλης. Ποιος πρόδιδε τους πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια των ερευνών τους; Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την υπόθεση, ο Πωλ εκβιάζεται από αγνώστους. Πρόκειται άραγε για κάποια παγίδα; Ο Ρέι και η Άνι θα μοιραστούν –επιτέλους– μια ιδιαίτερη στιγμή στο μοτέλ όπου κρύβονται, ενώ ο Φρανκ περνάει αποφασιστικά στην αντεπίθεση, με καταστροφικές διαθέσεις.

Ένα επεισόδιο απομένει για το συγκλονιστικό φινάλε του δεύτερου κύκλου του True Detective και όλα παραμένουν ανοικτά, ενώ τα πράγματα για τους πρωταγωνιστές φαίνεται ότι φτάνουν σε αδιέξοδο.

Τι θα γίνει τελικά;

Και αυτήν την Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα συντονιζόμαστε στα κανάλια Novacinema για να παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του True Detective, ταυτόχρονα με την Αμερική, και ρυθμίζουμε τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ για να γράψουμε και να αποθηκεύσουμε το επεισόδιο, προκειμένου να το δούμε ξανά όποτε το θελήσουμε.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις