MEDIA

«Μια νύχτα στο Μουσείο»: Αφιέρωμα στις δύο πρώτες ταινίες

«Μια νύχτα στο Μουσείο»: Αφιέρωμα στις δύο πρώτες ταινίες

Τι συμβαίνει σε ένα μουσείο όταν σβήσουν τα φώτα και οι πόρτες κλείσουν πίσω από τους τελευταίους επισκέπτες;

Η τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών «Μια νύχτα στο μουσείο» με τον αγαπημένο ηθοποιό Μπεν Στίλερ έρχεται στα κανάλια Novacinema, σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή (πρεμιέρα στις 27/9)!

Ευκαιρία λοιπόν να θυμηθούμε τις δύο πρώτες ταινίες, που θριάμβευσαν στο παγκόσμιο box-office, κερδίζοντας μικρούς αλλά και μεγάλους θεατές.

Στην πρώτη ταινία του 2006, σε σκηνοθεσία του Σον Λέβι, ο καλόκαρδος και ονειροπόλος Λάρι, αν και μονίμως άτυχος, πιστεύει ότι προορίζεται για κάτι μεγάλο στη ζωή του. Όταν θα δεχτεί πρόταση να εργαστεί ως νυχτοφύλακας σε Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης, δεν φαντάζεται τι τον περιμένει...

Μια νύχτα κάτι παράξενο θα συμβεί κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του: τα εκθέματα του μουσείου ζωντανεύουν ως δια μαγείας. Δεινόσαυροι, Μάγιας, Ρωμαίοι μονομάχοι, κάουμποϊς, άνθρωποι του Νεάντερνταλ αλλά και ο Πρόεδρος Ρούσβελτ (στο ρόλο ο κορυφαίος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς) αρχίζουν να περιφέρονται στους διαδρόμους, προκαλώντας το απόλυτο χάος!

Δείτε το τρέιλερ της πρώτης ταινίας:

Η μεγάλη επιτυχία της κωμωδίας οδήγησε ασφαλώς και σε συνέχεια.

Έτσι το 2009, θα βρούμε και πάλι τον Λάρι ο οποίος έχει εγκαταλείψει τη δουλειά του νυχτοφύλακα και είναι πλέον ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ωστόσο σε μία επίσκεψή του στους παλιούς του φίλους-εκθέματα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης, μαθαίνει ότι πρόκειται να μεταφερθούν στο τεράστιο Ίδρυμα Σμιθσόνιαν στην Ουάσιγκτον. Μαζί τους όμως θα ταξιδέψει και η μαγική, αιγυπτιακή πλάκα η οποία θα «ξυπνήσει» δεκάδες ιστορικές μορφές κι επικίνδυνα πλάσματα... Έτσι ο Λάρι θα βρεθεί και πάλι μπλεγμένος σε απίθανες και ξεκαρδιστικές περιπέτειες!

To αγαπημένο, πλούσιο cast του «Μια νύχτα στο μουσείο 1» επιστρέφει, ενώ μαζί τους βρίσκουμε την Έιμι Άνταμς, αλλά και τους Τζόνα Χιλ και Εντ Χελμς.

Δείτε το τρέιλερ της δεύτερης ταινίας:

Το «Μια νύχτα στο μουσείο 3: Το μυστικό του Φαραώ» έρχεται στα κανάλια Novacinema σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή (πρεμιέρα στις 27/9).

Μετά τις περιπέτειες στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης και το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν στην Ουάσινγκτον, ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) επιστρέφει και πάλι για να κρατήσει ζωντανή τη μαγεία η οποία «ξυπνάει» τα εκθέματα του μουσείου.

Για να τα καταφέρει θα χρειαστεί να συγκεντρώσει τους παλιούς του φίλους, ενώνοντας παλιούς και νέους χαρακτήρες από όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας, και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι, ως το Βρετανικό Μουσείο. Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωες μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα;

Δείτε την ταινία στα κανάλια Novacinema σε πρώτη προβολή, 1 χρόνο πριν από την προβολή της σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι.

Και τώρα με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας συλλογή, γράφοντας τις αγαπημένες σας ταινίες, για μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας.