MEDIA

Φθινοπωρινές βραδιές στο σπίτι με καλή παρέα και κωμωδίες

Φθινοπωρινές βραδιές στο σπίτι με καλή παρέα και κωμωδίες

Ο καιρός σιγά - σιγά γίνεται φθινοπωρινός και τι καλύτερο από μια όμορφη, κινηματογραφική βραδιά στο σπίτι, με την οικογένειάς σας και καλή παρέα, νόστιμες λιχουδιές και ασφαλώς μια απολαυστική κωμωδία να παίζει στην τηλεόραση!

Αν ο συχνός πονοκέφαλος, «ποια ταινία θα δούμε τώρα» σας προβληματίζει, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς τα κανάλια Novacinema μας προσφέρουν τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς οικογενειακές ταινίες, ενώ τώρα με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας συλλογή με τις αγαπημένες μας ταινίες, για μοναδικές οικογενειακές στιγμές!

Άλλωστε πλέον ο καιρός είναι σύμμαχός μας, και το δροσερό αεράκι που έχει ξεκινήσει να κάνει τα βράδια μας πολύ πιο «homey» μας προδιαθέτει για να μαζέψουμε παρέα στο σπίτι και να απολαύσουμε αγαπημένες ταινίες πάντα με τη συμβολή των καναλιών Novacinema.

Εμείς απλά μοιραζόμαστε την ανυπομονησία μας για να απολαύσουμε το αγαπημένο μας sequel "Μια νύχτα στο μουσείο 3: Το μυστικό του Φαραώ (2014)" που έχουμε δει προσεχώς στο πρόγραμμα των καναλιών Novacinema.

Με τα αγαπημένα μας εκθέματα και πάλι να δίνουν ζωή στα βράδια του μουσείου και τον «άτυχο φύλακα» (Μπεν Στίλερ) να δίνει το έναυσμα στις πιο τρελές περιπέτειες!

Και φυσικά για να συνοδεύσετε την ταινία σας, μπορείτε να ετοιμάσετε ορισμένα εύκολα και γευστικά σνακς: ποπ κορν, μια όμορφη ποικιλία από τυριά, λεπτοκομμένα αγγουράκια και καροτάκια, πατατάκια, μια ωραία φρουτοσαλάτα, δροσερά κοκτέιλς και φυσικά παγωτό για τους μικρότερους, αποτελούν την ιδανική συντροφιά για τη βραδιά σας!

Καλή προβολή!