MEDIA

«Μια νύχτα στο μουσείο: To μυστικό του Φαραώ»: Η επιτυχία της χρονιάς έρχεται στο... σαλόνι σας!

«Μια νύχτα στο μουσείο: To μυστικό του Φαραώ»: Η επιτυχία της χρονιάς έρχεται στο... σαλόνι σας!

Πέντε χρόνια μετά τη δεύτερη ταινία της σειράς, ο Μπεν Στίλερ παρέα με τον σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών, Σον Λέβι, επιστρέφουν με την απολαυστική τρίτη συνέχεια της δημοφιλέστατης σειράς ταινιών «Μια νύχτα στο Μουσείο».

Μετά τις περιπέτειες στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης και το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν στην Ουάσινγκτον, ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) επιστρέφει και πάλι για να κρατήσει ζωντανή τη μαγεία η οποία «ξυπνάει» τα εκθέματα του μουσείου.

Για να τα καταφέρει θα χρειαστεί να συγκεντρώσει τους παλιούς του φίλους, ενώνοντας παλιούς και νέους χαρακτήρες από όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας, και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι, ως το Βρετανικό Μουσείο. Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωες μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα;

Αφού «έσπασε» τα ταμεία σε όλο τον κόσμο το 2015, η ταινία «Μια νύχτα στο μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ» με τον αγαπημένο ηθοποιό Μπεν Στίλερ έρχεται στα κανάλια Novacinema, σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή (πρεμιέρα στις 27/9).

Μαζί με τον Μπεν Στίλερ, οι Ρόμπιν Ουίλιαμς, Όουεν Ουίλσον, Νταν Στίβενς, Μπεν Κίνγκσλει, Στιβ Κούγκαν, Ρέμπελ Ουίλσον και Ρίκι Ζερβέ θα κάνουν -χάρη στη μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων 3.000 χρόνων- ένα μοναδικό κινηματογραφικό ταξίδι, προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.

Η ταινία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα box office hits της περασμένης κινηματογραφικής σεζόν, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 360 εκατ. δολάρια, ενώ είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο Ρόμπιν Γουίλιαμς αλλά και στον Μίκι Ρούνεϊ, που έφυγαν και οι δύο λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Ο Ρόμπιν Ούλιαμς υποδύεται για τρίτη και τελευταία φορά τον Τέντι Ρούσβελτ. Για τον σκηνοθέτη της τριλογίας Σον Λέβι, το ότι δούλεψε με τον Ουίλιαμς και στις τρεις αυτές ταινίες ήταν μία αξέχαστη εμπειρία. «Ήμουν θαυμαστής του Ρόμπιν, πολύ καιρό πριν τον σκηνοθετήσω. Επίσης, είχα την τιμή κατά τη διάρκεια όλων αυτών των γυρισμάτων να γίνουμε και φίλοι. Η καρδιά και το χιούμορ του έλαμψαν μέσα από την ερμηνεία του ως Τέντι Ρούσβελτ, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων».

Tώρα με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας συλλογή, γράφοντας την αγαπημένη σας ταινία, για μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας.

Δείτε το τρέιλερ: