MEDIA

Οι καλύτερες κωμωδίες του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Οι καλύτερες κωμωδίες του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Μπορεί να τα κατάφερνε εξίσου καλά και στις δραματικές ταινίες, ωστόσο ο Ρόμπιν Γούλιαμς καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ μέσα από τις κωμωδίες στις οποίες πρωταγωνίστησε.

Χάρη στα κανάλια Novacinema, που φέρνουν σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή (πρεμιέρα στις 27/9) την τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών «Μια νύχτα στο μουσείο» με τον κορυφαίο κωμικό ηθοποιό, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μια από τις τελευταίες ερμηνείες του.

Και τώρα με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας συλλογή, γράφοντας την αγαπημένη σας ταινία, για μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας.

Με αφορμή λοιπόν την πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή του τρίτου μέρους της τριλογίας που κατέκτησε το παγκόσμιο box-office το 2015 αποκλειστικά τα κανάλια Novacinema, ας θυμηθούμε ορισμένους από τους καλύτερους και πιο χαρακτηριστικούς ρόλους του Ρόμπιν Γουίλιαμς σε ορισμένες κωμωδίες (τις οποίες επίσης ευελπιστούμε να απολαύσουμε σύντομα στα αγαπημένα μας κανάλια Novacinema).

- «Μια νύχτα στο μουσείο» (2006, 2009 και 2014): η ξέφρενη τριλογία που σκηνοθέτησε ο Σον Λέβι κέρδισε μικρούς και μεγάλους, με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς στο ρόλο του προέδρου Θίοντορ Ρούσβελτ να «ζωντανεύει» μαζί με τα εκθέματα του Μουσείου, κάνοντας ένα αξέχαστο κωμικό δίδυμο με τον ηθοποιό Μπεν Στίλερ.

Δείτε το βίντεο:

- «Καλημέρα Βιετνάμ» (1987): Γίνεται να γυριστεί μια κωμωδία με θέμα το Βιετνάμ; Και όμως, χάρη στη μοναδική κωμική φλέβα του Γουίλιαμς, γίνεται. Η αντιπολεμική κωμωδία σε σκηνοθεσία Μπάρι Λέβινσον καθιέρωσε στο ευρύ κοινό τον Αμερικανό ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο:

Το Κλουβί με τις τρελές (1996): Η γαλλική κωμωδία διασκευάζεται από τον Μάικ Νίκολς και προκύπτει μια εξαιρετική ταινία, με τον Γουίλιαμς να δίνει ένα ακόμα ρεσιτάλ ερμηνείας.

Δείτε το βίντεο:

-Κυρία Ντάμπφαϊρ (1993): Μια από τις κορυφαίες ταινίες για όλη την οικογένεια και ένα ακόμα ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, στο ρόλο ενός ηθοποιού ο οποίος αναγκάζεται να ντυθεί γυναίκα προκειμένου να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του που ζουν με την πρώην σύζυγό του!

Δείτε το βίντεο

- Τζουμάντζι (1995): Ένα μοντέρνο παραμύθι, που στηρίζεται στο χιούμορ, το σασπένς και τον θεαματικό εντυπωσιασμό. Ο Άλαν Πάρις (Γουίλιαμς) έχει παγιδευτεί για 26 χρόνια, μέσα σε ένα αρχαίο μαγικό επιτραπέζιο παιχνίδι, το «Τζουμάντζι»!
Όταν τον απελευθερώνουν δύο παιδιά που παίζουν το παιχνίδι, ο Άλαν ανακαλύπτει πως μαζί του ελευθερώνονται και ζώα της άγριας ζούγκλας και θα πρέπει να ξαναπαίξει το επικίνδυνο επιτραπέζιο προκειμένου να σώσει την πόλη του! Εντυπωσιακά οπτικά εφέ, φαντασία, χιούμορ και συγκίνηση σε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’90.

Δείτε το βίντεο: