MEDIA

Ελληνοφρένεια: Πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου στον Alpha

Ελληνοφρένεια: Πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου στον Alpha

Πρώτη φορά αριστερά (Ιανουάριος), δεύτερη φορά αριστερά (Σεπτέμβριος), τρίτη φορά...«Ελληνοφρένεια» (Οκτώβριος).

Μία τριάδα από διαδοχικά σημάδια της Αποκάλυψης! Δεν είναι αρκετά; Υπάρχει και δεύτερο μεταφυσικό σχήμα: τρίτη φορά «Ελληνοφρένεια»,τρίτη φορά μνημόνιο! Από το κακό στο χειρότερο δηλαδή...

Από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 22:45, η «Ελληνοφρένεια», σταθερά στις επάλξεις, σατιρίζει τα κάθε λογής «κείμενα» με τογνωστό, ανατρεπτικό της χιούμορ.

Για ακόμα μία χρονιά, οι συντελεστές της εκπομπής, μετρούν μνημόνια, υποσχέσεις, περικοπές, μειώσεις. Καταγράάφουν αριστερές ελπίδες και αριστερές απογοητεύσεις.

Εκτός των άλλων, η νέα σεζόν, επιφυλάσσει και μια ιδιαίτερη έκπληξη. Ο βασικός συντελεστής τής εκπομπής, δημοσιογράφος - ΜΑΤ, Μπαλούρδος, αλλάζει. Όχι ρούχα, όχιστυλ, όχι μενταλιτέ, αλλά πολιτικές πεποιθήσεις. Για την ακρίβεια δεν αλλάζει ο Μπαλούρδος πεποιθήσεις, αυτές αλλάζουν από μόνες τους. Το ρεύμα της πρώτης (καιδεύτερης) φοράς αριστεράς, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, πόσο μάλλον ένανανερχόμενο δημοσιογράφο και ευσυνείδητο όργανο της τάξης, πιστό υπηρέτη της πρώτηςκαι της τέταρτης εξουσίας ταυτόχρονα.