MEDIA

Θέλετε να μάθετε τα... «Μυστικά του Δάσους» από τον καναπέ σας;

Θέλετε να μάθετε τα... «Μυστικά του Δάσους» από τον καναπέ σας;

Πώς θα ήταν αν μπορούσατε να δείτε να εξελίσσονται παράλληλα οι περιπέτειες της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας, της Ραπουνζέλ, και του Τζακ και της Φασολιάς του; Τα παραμύθια που αγαπήσαμε και μεγάλωσαν τόσες γενιές συναντώνται σε ένα μαγευτικό παραμύθι και εξελίσσονται ταυτόχρονα: Στα «Μυστικά του Δάσους»!

Ο φούρναρης (James Corden) και η γυναίκα του (Emily Blunt), θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν ένα παιδί, όμως στην προσπάθειά τους αυτή, το ζευγάρι θα πρέπει να συγκεντρώσει όλα τα αρχετυπικά σύμβολα των παραμυθιών των αδελφών Γκριμ: Ένα γυάλινο γοβάκι, μία κόκκινη κάπα, μαλλιά χρυσά σαν το καλαμπόκι και μία άσπρη σαν το γάλα αγελάδα. Σκοπός τους είναι να τα προσφέρουν στην Μάγισσα (Meryl Streep), η οποία τους τα έχει ζητήσει ως αντάλλαγμα για την εκπλήρωση της επιθυμίας τους. Όμως σε αυτήν τους την προσπάθεια θα ανατραπούν τα πάντα, ακόμα και τα ίδια τα παραμύθια, πλέκοντας έτσι μια αστεία και συγκινητική ιστορία...

Μόλις δέκα μήνες από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στη μεγάλη οθόνη, μπορείτε να... μάθετε τα «Μυστικά του Δάσους» (Into The Woods) από τον καναπέ σας. Η πρεμιέρα στους ελληνικούς δέκτες θα γίνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, από τα κανάλια Novacinema. Και μην ξεχνάτε ότι με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορείτε να δείτε τις; Αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς θελήσετε!

Στο είδος που τον καθιέρωσε επιστρέφει ο δημοφιλής σκηνοθέτης των μιούζικαλ Ρομπ Μάρσαλ (Chicago - 2002, Nine - 2009), μετά το φιλμ «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» του 2011 και μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Broadway: «Τα Μυστικά του Δάσους» (Into the Woods).

Με τη μεταφορά της ταινίας στη μεγάλη οθόνη, τα «Μυστικά του Δάσους» απέσπασαν τρεις υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες στις Κατηγορίες: Καλύτερη Ταινία - Κωμωδία ή Μιούζικαλ, Ά Γυναικείο - Κωμωδία ή Μιούζικαλ (Emily Blunt) και Β' Γυναικείο (Meryl Streep). Παράλληλα τιμήθηκαν από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (American Film Institute - AFI), ως μία από τις 10 καλύτερες ταινίες του 2014!

Την Κυριακή, η οσκαρικών προδιαγραφών παραγωγή, σας καλεί να ανακαλύψετε μαζί τα «Μυστικά του Δάσους». Και μην ξεχνάτε: Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, ακόμα και τα παραμύθια...

Έτος: 2014, Διάρκεια: 124 λεπτά
Σκηνοθεσία: Rob Marshall, Σενάριο: James Lapine
Παίζουν: Meryl Streep, Anna Kendrick, Emily Blunt, Johnny Depp

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.youtube.com/watch?v=srGpdlwvyxs

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα από από το official κανάλι της Nova: https://www.youtube.com/watch?t=2&v=h3EJrsbPiWM