MEDIA

Αυτό θα είναι το τελευταίο γυμνό «κουνελάκι» στην ιστορία του «Playboy» (photos)

Αυτό θα είναι το τελευταίο γυμνό «κουνελάκι» στην ιστορία του «Playboy» (photos)

Ένα εντυπωσιακό μοντέλο από τη Γεωργία θα σημάνει το τέλος μιας ολόκληρης εποχής που μεγάλωσε γενιές και γενιές ανδρών μέσα από τις σελίδες του Playboy.

H 26χρονη Kristy Garett θα είναι το τελευταίο centrefold ή «κουνελάκι» που ποζάρει γυμνό στο δημοφιλές περιοδικό, το οποίο μετά από 60 χρόνια καυτών φωτογραφίσεων αλλάζει πολιτική.

«Είμαι τόσο τυχερή και περήφανη για αυτή τη φωτογράφιση στο Playboy. Αυτό είναι ιστορία. Είναι ένα θαύμα», ανέφερε η ξανθιά καλλονή που μιλά έξι γλώσσες στη New York Daily News, συμπληρώνοντας: «Αυτή είναι μία τεράστια συμφωνία. Το να είμαι το τελευταίο γυμνό κουνελάκι με κάνει να κλαίω και να αισθάνομαι πολύ χαρούμενη!».

playboy3

«Το Playboy είναι κλασική αμερικανική ιστορία και εγώ θέλω να είμαι κομμάτι αυτής», υπογράμμισε επίσης η Garett, το αψεγάδιαστο σώμα της οποίας θα κοσμήσει 12 σελίδες του 749ου τεύχους του περιοδικού.

Υπενθυμίζεται από τον Μάρτιο, το Playboy θα σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες γυμνών γυναικών, καθώς σύμφωνα με τους υπεύθυνους του περιοδικού-θρύλου, η ανεξέλεγκτη πρόσβαση στο διαδίκτυο, έχει κάνει το γυμνό και τα περιοδικά πορνογραφικού περιεχομένου ξεπερασμένα με «μαύρο» εμπορικό μέλλον.

pamela

Ξεπερασμένη ωστόσο δεν είναι η Πάμελα Άντερσον που θα φιλοξενηθεί στο τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού, κλείνοντας με τη σειρά της έναν κύκλο που άνοιξε η «αιώνια σεξοβόμβα» Marilyn Monroe τον Δεκέμβριο του 1953…