MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (26/02/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (26/02/2016) πρωτοσέλιδα

Η εποπτεία του ΝΑΤΟ που ξεκινά για την επιχείρηση αποτροπής και επαναπροώθησης των προσφύγων στην Τουρκία, την οποία αναλαμβάνει, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η Frontex,απασχολεί το σημερινό(26/02/2016) πολιτικό Τύπο.

Υπό αμερικανικό «καπέλο» και έπειτα από μαραθώνιες συνεδριάσεις της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ για τις λεπτομέρειες κατάρτισης του επιχειρησιακού σχεδίου ξεκινάει μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα η εποπτεία του ΝΑΤΟ ως προς την επιχείρηση αποτροπής και επαναπροώθησης των προσφύγων στην Τουρκία που αναλαμβάνει η Frontex.

Οσον αφορά το άλλο μέτωπο, το Ασφαλιστικό, ταχεία ολοκλήρωση της αξιολόγησης ώστε να υπάρχει προοπτική ανάπτυξης εντός του 2016, όχι σε συνεχείς αυξήσεις φόρων και «διαγενεακή» βιώσιμη λύση στο ασφαλιστικό είναι τα βασικότερα μηνύματα που στέλνει ο διοικητής της ΤτΕ κ. Γιάννης Στουρνάρας στην ετήσια έκθεσή του, βλέποντας το ενδεχόμενο να επαναληφθεί το καταστροφικό πρώτο εξάμηνο του 2015.

Επίσης η επιβολή έκτακτης εισφοράς σε συντάξεις που ήδη καταβάλλονται και κινούνται και υπερβαίνουν τα 1.300 ευρώ βρίσκεται στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Ο οικονομικός τύπος αναλύει τα λεγόμενα Στουρνάρα και μιλά για ψαλίδι στις συντάξεις άνω των 2.000 ευρώ για να κλείσει η αξιολόγηση. Επίσης θέση στα πρωτοσέλιδα έχει η έρευνα της ΕΣΕΕ για την κατάσταση του εμπορίου.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις