MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (15/03/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (15/03/2016) πρωτοσέλιδα

Με τα «αγκάθια» στη διαπραγμάτευση συνεχίζεται το μπρα-ντε-φέρ κυβέρνησης και δανειστών, όπως σημειώνει οτύπος σήμερα (15/03/2016).

Επίσης θα διαβάσετε αποκαλυπτικά στοιχεία για την πρωτοφανή υπερχρέωση και οικονομική εξαθλίωση που υπέστησαν εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά εξαιτίας της υπερ-φορολόγησης την εποχή των Μνημονίων όπως αυτά προκύπτουν από την έκθεση απολογισμού δράσεων των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για το έτος 2015.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα

Το άλλο μεγάλο θέμα, το προσφυγικό και το μαρτύριο των ανθρώπων, απασχολεί τον Τύπο σήμερα μετά και τη νέα προσπάθεια να «σπάσουν» τους φράχτες στον δρόμο για τη σωτηρία τους. Δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας της ΠΓΔΜ έχουν εντοπίσει και κρατούν στο ακριτικό χωριό Μόιν (κοντά στην κωμόπολη Γευγελή), τους περισσότερους πρόσφυγες και μετανάστες που εισήλθαν το απόγευμα στο έδαφος της χώρας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πάνω από 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες πέρασαν το απόγευμα στο έδαφος της ΠΓΔΜ.

Οι πρόσφυγες έφυγαν το πρωί χθες από τον καταυλισμό της Ειδομένης και μπήκαν στο έδαφος της ΠΓΔΜ από αφύλαχτο σημείο.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Στην ολολκλήρωση της διαπραγμάτευσης ποντάρει η αγορά για να ανακάμψει σύμφωνα με παράγοντες της οικονομικής ζωής του τόπου, σύμφωνα με τον οικονομικό Τύπο που αναλύει τις νέες παρεμβάσεις στα φορολογικά.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις