MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (25/03/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (25/03/2016) πρωτοσέλιδα

Η «φοροκαταιγίδα» που προωθεί η κυβέρνηση στη φορολογία εισοδήματος, η Ειδομένη που παραμένει «καζάνι που βράζει», μετά και τις διαμαρτυρίες των προσφύγων, αλλά και το φρένο που ετοιμάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας σε νέες μειώσεις των συντάξεων, είναι μεταξύ των θεμάτων που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (25/03/2016).

Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί στον προσφυγικό καταυλισμό της Ειδομένης, μετά και την άρνηση των προσφύγων να μετακινηθούν από την περιοχή σε άλλους προσωρινούς χώρους φιλοξενίας εντός της ελληνικής Επικράτειας.

Κατά τα λοιπά η κυβέρνηση αποφάσισε τη δημιουργία επιπλέον 30.000 θέσεων φιλοξενίας και αναζητεί πλέον τρόπους να πείσει τους πρόσφυγες να μετακινηθούν από την Ειδομένη, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθεί βία εναντίον τους.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα φοροεπιδρομή, σε μια προσπάθεια να καλύψει μια «τρύπα» ύψους 900 εκατ. ευρώ επιπλέον, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι αυξήσεις στη φορολογία εισοδήματος αναμένεται να κινηθούν πολύ πιο πάνω από το 1% του ΑΕΠ.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις