MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (06/04/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (06/04/2016) πρωτοσέλιδα

Η συμφωνία της Άνγκελα Μέρκελ και της Κριστίν Λαγκάρντ στο ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα και πως το ΔΝΤ θα παραμείνει στο ελληνικό πρόγραμμα, η επικείμενη ιστορική συνάντηση των Βαρθολομαίου και Πάπα στη Λέσβο και η παραίτηση του Ισλανδού πρωθυπουργού ο οποίος ήταν το πρώτο θύμα των Panama Papers, είναι τα θέματα που ξεχωρίζουν στα πρωτοσέλιδα του πολιτικού Τύπου σήμερα (06/04/2016).

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Επίσης, στις πολιτικές εφημερίδες θα διαβάσετε για το πως οι αιτήσεις ασύλου που κάνουν οι πρόσφυγες στα νησιά μπλοκάρουν τη διαδικασία επαναπροώθησής τους στην Τουρκία, για το αίτημα του ΔΝΤ να γίνουν περικοπές στα αναπηρικά επιδόματα αλλά και για τα μέτρα που θα φέρουν αυξήσεις «φωτιά» σε -μεταξύ άλλων- βενζίνη, τσιγάρα, ποτά και τέλη κινητής τηλεφωνίας.

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Στα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων, ξεχωρίζουν τα θέματα για τη «μεγάλη φυγή» των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό, τη συνάντηση Μέρκελ - Λαγκάρντ για το ελληνικό ζήτημα και το νέο «φορο-πακέτο» που στόχο έχει να συγκεντρωθούν 1,8 δισ. ευρώ.

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις