MEDIA

Παραίτηση «βόμβα» μεγαλοστελέχους από το Βήμα

Παραίτηση «βόμβα» μεγαλοστελέχους από το Βήμα

Την παραίτησή του από τον ΒΗΜΑ FM, όπου ήταν διευθυντής, και τον ΔΟΛ γενικότερα υπέβαλε ο Βασίλης Χιώτης.

Η παραίτηση ήρθε λίγη ώρα μετά την εκπομπή του, όπου υποστήριξε ότι το σπίτι που δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο πόθεν έσχες του, είναι αυτό που μένει στην Κυψέλη και το αγόρασε σε πλειστηριασμό!

Όπως υποστήριξε ο Βασίλης Χιώτης την Πέμπτη (12.05.2016) στον αέρα της εκπομπής του «(...) κάναμε και ένα ρεπορτάζ χθες μετά από τηλεφώνημα που δεχτήκαμε, ο Τσίπρας πώς αγόρασε το σπίτι; Από πλειστηριασμό. Το ψάχνουμε το πότε το αγόρασε πάντως το 2012 το είχε στην κατοχή του γιατί το δηλώνει στο πόθεν έσχες. Το 2012 που έλεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη το συγκεκριμένο διαμέρισμα που έχει στην κατοχή του ανήκε σε έναν επιχειρηματία που αυτοκτόνησε λόγω χρεών, το σπίτι περιήλθε στη δικαιοδοσία μιας τράπεζας, η τράπεζα το έβγαλε στον πλειστηριασμό και πήγε ο Τσίπρας και το απέκτησε μέσω πλειστηριασμού».

Τα όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος προκάλεσαν την αντίδραση του Μαξίμου και όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, η ανακοίνωση ήταν ουσιαστικά απάντηση στον Βασίλη Χιώτη. Το σημείωμα της κυβέρνησης έκανε λόγο για δημοσιογραφική αλητεία, που «είναι από ό,τι φαίνεται το τελευταίο καταφύγιο της διαπλοκής».

Σχετικές ειδήσεις