MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (19/05/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (19/05/2016) πρωτοσέλιδα

Χωρίς τον αυτόματο κόφτη δημοσιονομικών δαπανών κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα. Τοογκωδέστατο νομοσχέδιο, με ειδικό παράρτημα εκατοντάδων σελίδων για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, στα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (19/05/2016).

ΟΛΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Ερχονται αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ, αυξομειώσεις στους έμμεσους φόρους, επιβολή νέων τελών και νέο πλαίσιο για τα «κόκκινα» δάνεια. Παράλληλα συστήνεται το νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Καθιερώνεται ο «κόφτης» δαπανών για διόρθωση δημοσιονομικών αποκλίσεων, επαναπροσδιορίζεται το αγροτικό επάγγελμα, απελευθερώνονται μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, αυστηροποιείται το «πόθεν έσχες».

Επίσης, θα διαβάσετε για τις συντάξεις του Ιουνίου που θα δοθεί, για τελευταία φορά, το ΕΚΑΣ σε περίπου 100.000 από τους 380.000 χαμηλοσυνταξιούχους. Όσοι το χάσουν, θα υποχρεωθούν επιπλέον να επιστρέψουν σε 12 δόσεις (με παρακράτηση από τη σύνταξη) όσα ποσά εισέπραξαν για το ΕΚΑΣ από τον Ιανουάριο του 2016.

Διαβάστε εδώ τις πολιτικές εφημερίδες

Στις οικονομικές εφημερίδες της ημέρας, θα διαβάσετε για την επανεκκαθάριση από το υπουργείο Οικονομικών στις περιπτώσεις εκείνες των φορολογικών δηλώσεων που υποβλήθηκαν πριν ενσωματωθούν στο σύστημα εκκαθάρισης οι απαλλακτικές διατάξεις που αφορούν τους μισθωτούς με μπλοκάκι και άλλους φορολογούμενους με πολύ χαμηλά εισοδήματα.

Διαβάστε εδώ τις οικονομικές εφημερίδες

Σχετικές ειδήσεις