MEDIA

Mega: Κατ΄αρχήν συμφωνία για διάσωση του καναλιού

Mega: Κατ΄αρχήν συμφωνία για διάσωση του καναλιού

Αισιοδοξία ότι θα βρεθεί τελικά λύση και δεν θα πέσει «μαύρο» στο «μεγάλο κανάλι»

Πληροφορίες από την οδό Μεσογείων αναφέρουν ότι οι μέτοχοι του σταθμού έφτασαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία συμφωνώντας να βάλουν το ποσό των τριών εκατ. ευρώ εντός της εβδομάδας, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες.

Σε αυτές περιλαμβάνονται η πληρωμή των εργαζομένων αλλά και ορισμένες δανειακές υποχρεώσεις που θα δώσουν τραπεζική ανάσα.

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μπει έναντι της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 22,5 εκατ. ευρώ, που έχει αποφασιστεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τηλέτυπος ΑΕ, ανακοίνωσε επίσης την πρόθεση να συμμετάσχουν όλοι οι μέτοχοι, καθώς και τρίτοι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ' αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

Σχετικές ειδήσεις