Πρώτο το Newsbomb.gr με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

Το κορυφαίο ειδησεογραφικό site στην Ελλάδα, εκτός απο την πρωτιά των μετρήσεων, απολαμβάνει πλέον και την πλήρη εμπιστοσύνη των πολιτών - Επιστημονική έρευνα του Ινστιτούτου Reuters φέρνει πρώτο το Newsbomb.gr στη συνείδηση των πολιτών.
Πρώτο το Newsbomb.gr με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης
2'

Ταχύτητα, αξιοπιστία, εμπιστοσύνη είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητούν οι Έλληνες αναγνώστες στην καθημερινή τους ενημέρωση.

Τα συμπεράσματα του 5ου ετήσιου Digital News Report του Ινστιτούτου Reuters για τη μελέτη της Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης είναι εξόχως ενδιαφέροντα.

Σε διαδικτυακή δημοσκόπηση που διενεργήθηκε σε δείγμα 50.000 πολιτών από 23 χώρες και που αποτελεί μέρος επιστημονικής έρευνας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ανατρέπονται όλα τα δεδομένα και οι αντιλήψεις που υπήρχαν μέχρι σήμερα για τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνονται οι πολίτες.

Το κύριο συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι οι πολίτες γυρίζουν την... πλάτη στα γνωστά brands των «κατεστημένων» ΜΜΕ που επι δεκαετίες κυριάρχησαν στο τοπίο της ενημερωσης.

Οι Έλληνες εμπιστεύονται πλέον καινούργιες ενημερωτικές σελίδες που δημιουργήθηκαν online (digital-born outlets).

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως βλέπετε κι από το ακόλουθο σχεδιάγραμμα, πρώτο στη συνείδηση του κόσμου έρχεται το Newsbomb.gr κι αυτό είναι η ισχυρότερη επιβράβευση.

media2


Εκτός από την πρωτιά τόσο στα δεδομένα των μετρήσεων της Google, αλλά και της ΕΝΕΔ , το Newsbomb.gr - αποδεδειγμένα πλέον - βρίσκεται στην κορυφή της εμπιστοσύνης του κόσμου.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο να μάχεται για την ενημέρωση του λαού μακριά από αγκυλώσεις και οποιεσδήποτε εξαρτήσεις.

Το φορτίο της ευθύνης μας, είναι ακόμα πιο βαρύ. Η διαδρομή της κορυφής μας δίνει ελπίδα και όρεξη για νέες καινοτόμες ιδέες που θα αλλάξουν το τοπίο της ενημέρωσης.

Με γνώμονα την εισαγωγή νέων τεχνολογιών και με επίκεντρο τα δικαιώματα των πολιτών το Newsbomb.gr ακολουθεί το δύσκολο δρόμο της αλήθειας και της πρωτοπορίας. Το μέλλον είναι εδώ!

Διαβάστε ολόκληρη την έρευνα του Ινστιτούτου Reuters όπως τη δημοσίευσε το cnn.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή