MEDIA

Τηλεοπτικές άδειες - Σαββίδης: Θύμιζε φυλακή, τα ποσά ήταν εξωφρενικά (vid)

Τηλεοπτικές άδειες - Σαββίδης: Θύμιζε φυλακή, τα ποσά ήταν εξωφρενικά (vid)

«Δεν είμαι χαμένος, κέρδισα», είπε ο επιχειρηματίας διαμηνύοντας πως δεν παραιτείται και κάποια στιγμή θα μπει στα μίντια.

«Όλα ήταν καλά. Πήγαν με βάση το δικό μου σενάριο. Είμαι αρκετά χαρούμενος που οι τέσσερις άδειες έφεραν στον κρατικό προυπολογισμό πάνω από 240 εκατομμύρια. Συγχαρητήρια στους νικητές. Ελπίζω αυτά τα λεφτά να βοηθήσουν τους ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους. Ο χώρος των media με ενδιαφέρει αλλά έχω ξεκάθαρη κατανόηση για το πόσο κοστίζει αυτός ο χώρος», είπε αρχικά ο κ. Ιβάν Σαββίδης.

Ο επιχειρηματίας έκανε λόγο για εξωφρενικά ποσά που «χτυπήθηκαν» οι άδειες. «Πλήρωσαν πάνω από 50 και 60 εκατομμύρια ευρώ για άδειες που υπολόγιζαν στα 3. Ήταν πρωτότυπη η διαδικασία αλλά οργανώθηκε με άσχημο τρόπο. Θύμιζε κάπως φυλακή και κάναμε αστεία ότι είμαστε οι μοναδικοί που κλείστηκαν 60 ώρες μέσα σε έναν χώρο χωρίς απόφαση εισαγγελέα, και τουαλέτα με αστυνομικό πηγαίναμε. Η κυβέρνηση όμως έδειξε πως μπορεί να ολοκληρώσει τόσο δύσκολους διαγωνισμούς, είμαι χαρούμενος για αυτό. Τα ποσά ήταν εξωφρενικά. Στην τελευταία φάση κατέθεσα μηδενικό ποσό».

Τέλος, ο κ. Σαββίδης διεμήνυσε ότι τον ενδιαφέρει ο χώρος των μίντια και κάποια στιγμή θα μπει.

Σχετικές ειδήσεις