MEDIA

Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA - Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι

Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA - Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, όπως αποφάσισαν στην σύσκεψη της Τετάρτης (7/9).

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν στην απόφαση διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες.

Το κανάλι λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, αλλά και εξαιτίας του ότι δεν εξασφάλισε μια από τις τέσσερις άδειες, αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα στην καθημερινή του λειτουργία.

Παράλληλα φαίνεται πως αντιμετωπίζει πλέον και τον κίνδυνο να σταματήσει να εκπέμπει νωρίτερα από το ορόσημο των 90 ημερών.

Επίσης η Τηλέτυπος ΑΕ έστειλε επιστολή σήμερα προς τις τράπεζες για να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί της και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο MEGA.

Στην επιστολή προς τις τράπεζες η εταιρεία, μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι έχει εκπληρώσει σημαντικό μέρος των υποχρεώσεών της και είναι ουσιαστικώς τραπεζικά ενήμερη.

Γι' αυτό ζητά άμεση αποδέσμευση των τιμολογίων για την εξόφληση του συνόλου των οφειλομένων έως σήμερα μισθών και ασφαλιστικών εισφορών του προσωπικού της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.