MEDIA

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις Κοντομηνά - Καλογρίτσα για τον Alpha

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις Κοντομηνά - Καλογρίτσα για τον Alpha

Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb.gr που από το βράδυ της Τρίτης είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του ιδιοκτήτη του Alpha για επαφές με τους επιχειρηματίες που έλαβαν τηλεοπτική άδεια.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, αλλά χωρίς τελικά να δώσουν τα χέρια για μια συνεργασία, πραγματοποιήθηκαν οι συνομιλίες μεταξύ του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha κ. Δημήτρη Κοντομηνά και του επιχειρηματία και κατόχου τηλεοπτικής άδειας κ. Χρήστου Καλογρίτσα.

Η πρώτη τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το Newsbomb.gr και η δεύτερη σήμερα το πρωί.

Οι δύο επιχειρηματίες συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας και σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν κοινό τόπο στο ενδεχόμενο ενός νέου τηλεοπτικού προϊόντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, «αγκάθι» στις συνομιλίες αποτελεί ο αριθμός των μετοχών που θα έχει ο κάθε επιχειρηματίας στο κοινό μετοχικό σχήμα, αλλά και το management του νέου τηλεοπτικού σταθμού.

Όπως συμφώνησαν, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν.

Ο κ. Καλογρίτσας θα επιχειρήσει να διευρύνει τον κύκλο των συμμαχιών του, ξεκινώντας επαφές και με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά και τον ιδιοκτήτη του «Ε» Φίλιππο Βρυώνη.

Από την πλευρά του ο κ. Κοντομηνάς ενδέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να συναντηθεί την Πέμπτη με τον επιχειρηματία και κάτοχο τηλεοπτικής άδειας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σχετικές ειδήσεις