MEDIA

Quizbomb: Τι μπορείς να κάνεις με 500 ευρώ κασέρι…

Quizbomb: Τι μπορείς να κάνεις με 500 ευρώ κασέρι…

Από τότε που βγήκε το capital control χάθηκε το φιλότιμο... Ούτε να κεράσεις δεν μπορείς μια... belvedere το διπλανό τραπέζι στο Ρέμο για να κάνεις το κομμάτι σου, ρε αδερφέ!

Νίκος Συρίγος

Να φωνάξεις τη λουλουδού και να κάνεις τον Αντωνάκη να έχει στα πόδια του πιο πολλά λουλούδια και από τη γιορτή του λουλουδιού στην Κηφισιά. Να κάνεις μια ζημιά. Να φωνάξεις «Ηλία, ρίξτο» που έλεγε κι ο σύντροφος στην ταινία. Τίποτα. Χάθηκε το νόημα της πλάκας, της διασκέδασης, του χαβαλέ. Χάθηκε το «πουλ μουρ» που ‘λεγαν οι παλιοί.

Τώρα όμως που ήρθε το quizbomb και κερδίζεις μια πεντακοσαρούμπα ζεστή, βγαίνοντας απλά... δεύτερος, θα ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Ας μην συζητήσουμε την περίπωση του να βγεις πρώτος, που θα σκάσεις πρώτος μούρη στην παρέα με ολοκαίνουργιο iPhone 7. Θα τον κάνεις τον χαμό. Θα ξαναζωντανέψει το «απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα κι εγώ ποτέ χατίρι δεν του χάλασα».

Γιατί, όσο να ’ναι, άμα έχεις κερδίσει το 500αρικάκι τόσο εύκολα, δεν θα έχεις και τύψεις να το φας το ίδιο εύκολα. Να πάρεις το κορίτσι, τον φίλο, την παρέα και να το κάψεις. Όχι το πεντακοσαρικάκι αλλά την Ελλάδα της κρίσης και της μιζέριας... Να κάνεις μια ζημιά... Να ζωντανέψει το «Ηλία ρίξτο!». Αυτό ακριβώς... Μπες, παίξε, κέρδισε και... ρίξτο!