MEDIA

Survivor – Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή

Survivor – Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή

Η... αραβωνιαστικιά και η ενασχόληση με την πολιτική. Ο «Ντάνος» του Survivor είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο δημοφιλής παίχτες.

Με τη δύναμη, τα αθλητικά του προσόντα και το πάθος του έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού ενώ, ο γυναικείος πληθυσμός «καρδιοχτυπά» κάθε φορά που αγωνίζεται.

Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Ότι κατάγεται από τη Σκιάθο είναι γνωστό, όπως και η τεράστια αδυναμία στη μητέρα του και τον αδερφό του. Ο σκληρός μάλιστα Γιώργος λύγισε όταν είδε τα μηνύματα που του έστειλαν οι δικοί του άνθρωποι ενώ συγκίνησε τον καθένα όταν φίλησε την οθόνη στην οποία απεικονίζονταν η μητέρα του.

Αυτό που ρωτούν όλοι είναι για τις ερωτικές σχέσεις του Ντάνου. Αν και ο ίδιος δεν έχει μιλκήσει με κανέναν στο παιχνίδι για την προσωπική του ζωή, πληροφορίες από τη Σκιάθο αναφέρουν ότι ο γοητευτικός δάσκαλος σκι είχε πολλές επιτυχίες στο παρελθόν με τις γυναίκες.

Μάλιστα, μία εξ αυτών έφτασε ένα βήμα πριν το γάμο. Ο Γιώργος είχε χρόνια σχέση με μία κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη. Ο έρωτας ήταν μεγάλος και οδήγησε σε αρραβώνα. Ωστόσο, κάποια προβλήματα στη σχέση έφεραν το χωρισμό το 2014 και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Ντάνος σήμερα είναι μόνος του.

Σύμφωνα με το κυριακάτικο περιοδικό “Secret”, ο παίκτης του Survivor λίγο πριν μπει στο παιχνίδι είχε εκφράσει την επιθυμία να κατέβει για δήμαρχος! Ο ίδιος έχει δηλώσει πως εάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει το νησί του, τη Σκιάθο. Την είδηση να βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές εξέφρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε φίλους.