MEDIA

Survivor: Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι ο Bo και τι δουλειά έκανε στα 16 του!

Survivor: Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι ο Bo και τι δουλειά έκανε στα 16 του!

Ο ράπερ Bo (δείτε εδώ από πού βγαίνει το παρατσούκλι του) είναι από τις πιο δημοφιλείς «φιγούρες» στο Survivor, καθώς μένοντας (όσο μπορεί) μακριά από τις ίντριγκες, αλλά και με τη φυσιογνωμία του και τη γενικότερη συμπεριφορά του έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό.

Και μπορεί να είναι… διάσημος, ωστόσο ελάχιστα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την προσωπική του ζωή. Για την ακρίβεια μόνο όσα έχει αποκαλύψει ο ίδιος.

Ο Bo γεννήθηκε το 1975 στη Γερμανία, ενώ 11 χρονών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα. Δύο χρόνια ωστόσο αργότερα χώρισαν και αναγκάστηκαν, μαζί με την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδερφή του, να εγκαταλείψουν το σχολείο στο γυμνάσιο αφού, όπως έχει εκμυστηρευτεί σε παλαιότερη συνέντευξή του, έπρεπε να εργαστούν για να ζήσουν.

Μία μάλιστα από τις πρώτες του δουλειές στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών ήταν ο… χορός!

«Μην φανταστείς ότι ήμουν μπαλαρίνα. Ήταν το 1992 στη Θεσσαλονίκη, σε ένα μαγαζί όπου εμφανίζονταν η Τζούλι Μασίνο, η Νατάσα Θεοδωρίδου, και άλλοι, επίσης άγνωστοι τότε, τραγουδιστές. Χόρευα r’n’b στυλ, Μichael Jackson, της ηλικίας μου δηλαδή. Τότε ήμουν 16-17 χρονών. Αυτοδίδακτος, όπως και σε όλα, και στο χορό και στη μουσική. Εκτός από το μπουζούκι, το οποίο έμαθα από τον πατέρα μου που είναι μπουζουκτσής, τα άλλα όργανα, το μπάσο, την κιθάρα, τα πλήκτρα, τα έμαθα μόνος μου», είχε αποκαλύψει.

Ο Bo έμεινε μαζί με την αδερφή του στο πατρικό τους στη Θεσσαλονίκη όπου είχαν τη βοήθεια του παππού και της γιαγιάς, μέχρι τα 22 του χρόνια, όταν και αποφάσισε με ελάχιστα χρήματα να αναζητήσει την τύχη του στην Αθήνα. Στην αρχή μάλιστα έμενε για περίπου έναν χρόνο σε ένα στούντιο στην Ηλιούπολη, ενώ αναγκαζόταν να κάνει ντους σε σπίτια φίλων του…

Το πάθος του ωστόσο για τη μουσική, αλλά και το γεγονός ότι δεν το έβαλε ποτέ κάτω, παρά τις κακουχίες που αντιμετώπισε, τον έκαναν έναν πετυχημένο καλλιτέχνη και δημιουργό, το πλούσιο βιογραφικό του οποίου έχει να επιδείξει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Σχετικές ειδήσεις