MEDIA

Survivor: Η απαράδεκτη κίνηση του μισθοφόρου στην αποχώρηση του Τσανγκ που δεν αντιλήφθηκε κανείς!

Survivor: Η απαράδεκτη κίνηση του μισθοφόρου στην αποχώρηση του Τσανγκ που δεν αντιλήφθηκε κανείς!

Survivor νέα:Μόνο που δεν… πανηγύρισε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο άκουσμα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor, εκφράζοντας χωρίς δισταγμό την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού.

Ο Ορέστης Τσανγκ ήταν τελικά αυτός που αποχώρησε από το reality επιωβίωσης, επιβεβαιώνοντας τις φήμες και ο πρώην μισθοφόρος κάθε άλλο παρά τα έβαψε… μαύρα από το γεγονός.

Η αντίδρασή του μάλιστα και το νεύμα του προς τους Διάσημους με τους οποίους έχει ανοίξει… παρτίδες απλά τα λέει όλα! Τι και αν λίγο αργότερα αγκάλιαζε τον Τσανγκ, αποχαιρετώντας τον.

Αν και ο ίδιος πρότεινε τον Τσανγκ και από μία άποψη δικαιώθηκε, ο Αναγνωστόπουλος με το κλείσιμο του ματιού και την έκδηλη ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του την ώρα που ο συμπαίκτης του μίλαγε για τελευταία φορά μπροστά στην κάμερα, φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια, με πολλούς να πιστεύουν ότι στα μάτια του κοινού εξελίσσεται στο νέο… Χανταμπάκη!

Γιατί μπορεί να είχε προηγούμενα μαζί του, αφού είχε βρεθεί στον… τάκο από τον Τσανγκ, ο οποίος άνηκε επίσης σε άλλη κλίκα, ωστόσο με την απαράδεκτη κίνησή του έπεσε στα μάτια του κόσμου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Τα ειρωνικά χαμογελά με τους Διάσημους, ενώ αποδυναμώνεται η ομάδα του, έδωσαν τροφή για αρνητικά σχόλια αφού ο πρώην μισθοφόρος μετατρέπεται πλέον στο νέο «μέγα κλικαδόρο», «ελέγχοντας» τις ψήφους της Σάρας και της Ελισάβετ, «παίζοντας» ταυτόχρτονα με τον Σπαλιάρα και «στριμώχνοντας» πλέον στα σχοινιά τον Μάριο και τον Βασάλο (τους οποίους μάλλον δεν θέλει στο παιχνίδι), σε συνδυασμό με τα πολλά «πάρε-δώσε» που έχει με την αντίπαλη ομάδα. Όλα αυτά μαρτυρούν τη στρατηγική του και πιθανότατα τα υποχθόνια σχέδιά του…

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει, δε, πώς θα αντιδράσουν πλέον Μάριος και Βασάλος, οι οποίοι έχουν σχολιάσει ήδη αρνητικά το «άνοιγμα» του Μισθοφόρου στους Διάσημους.

Δείτε τι έκανε ο Αναγνωστόπουλος την ώρα που μιλούσε ο Τσανγκ για την αποχώρησή του μετά το 1:18 του βίντεο