MEDIA

Survivor: Οι Έλληνες πολέμησαν σαν λιοντάρια, αλλά ηττήθηκαν από τους Τούρκους με 10-9

Survivor: Οι Έλληνες πολέμησαν σαν λιοντάρια, αλλά ηττήθηκαν από τους Τούρκους με 10-9

Survivor Νέα: «Μαχητές» και «Διάσημοι» έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο δεύτερο παιχνίδι ενάντια στην τουρκική ομάδα, αλλά τα τουβλάκια δεν έκαναν τη χάρη στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Την Παρασκευή, εκτός από την ελληνική ομάδα, ηττήθηκαν και τα... spoilers, αφού προέβλεπαν μία πανηγυρική νίκη των Ελλήνων ενάντια στους «ψαρωτικούς» Τούρκους. Η ελληνική μικτή μπορεί να τα έδωσε όλα στον στίβο μάχης, ωστόσο στο τελευταίο παιχνίδι ήταν άτυχη, με την τουρκική ομάδα να κάνει το 2 στα 2.

ell tourk 8

Ο πρώτος αγώνας (Πέμπτη 18/05) ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία ήταν σκληρός. Ο στίβος μάχης πολύ απαιτητικός, με την τουρκική ομάδα να κάνει... πάρτι στις πρώτες αναμετρήσεις. Το σκορ έδειξε τελικά 10-7 υπέρ των Τούρκων. Χθες, Παρασκευή, η ελληνική ομάδα επανήλθε δριμύτερη και αποφασισμένη να δώσει το 100% για να κερδίσει σε ένα στίβο υψηλών απαιτήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Αν και η ελληνική μικτή μπήκε πολύ δυνατά, κάνοντας ένα σερί τριών νικών, οι Τούρκοι κατάφεραν πολύ γρήγορα να ισοφαρίσουν τα ματς και να μπουν μπροστά στο σκορ. Έπειτα από συγκλονιστικούς αγώνες, ήρθε το 9-9.

ell tourk 7

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και η Σάρα με την Ευρυδίκη ξεκίνησαν δυνατά στον τελευταίο αγώνα, αλλά στις τελικές βολές, το μπαλάκι δεν έκανε τη χάρη στον Ντάνο, ο οποίος δεν κατάφερε να ρίξει όλους τους στόχους του.

Έτσι, σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινώσει ο Τούρκος παρουσιαστής και ο Σάκης Τανιμανίδης, η τουρκική ομάδα θα κάνει διακοπές με τους φίλους τους στη Μύκονο, καθώς αυτό ήταν το έπαθλο της νίκης.

Στο επόμενο επεισόδιο, όπως δείχνει το τουρκικό τρέιλερ, οι παίκτες των δύο ομάδων θα γλεντήσουν με τα τραγούδια του Fedon.

Το περιστατικό, ωστόσο, που αναμένεται να «κλέψει» την παράσταση είναι εκείνο μεταξύ του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Τουρκάλας πυγμάχου Sabriye Şengül.

Όπως δείχνει το τούρκικο τρέιλερ, η Sabriye Şengül πηγαίνει στο τραπέζι των Ελλήνων και προσφέρει ένα πιάτο με φαγητό στον Βασάλο.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος σηκώνεται και της προσφέρει ένα λουλούδι, όμως στην προσπάθειά του να τη φιλήσει στο μάγουλο, εκείνη αντιδρά και του δίνει ένα χαστούκι για... πλάκα.