MEDIA

Survivor: Σπαλιάρας και Τανιμανίδης ξεμπρόστιασαν τους «Διάσημους» για τον Αγγελόπουλο!

Survivor: Σπαλιάρας και Τανιμανίδης ξεμπρόστιασαν τους «Διάσημους» για τον Αγγελόπουλο!

Survivor:Στον τρόπο με τον οποίο ψήφιζαν μέχρι πριν από λίγο καιρό οι «Διάσημοι» του Survivor αναφέρθηκε στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού ο Γιάννης Σπαλιάρας, σφάζοντας… με το γάντι την πρώην ομάδα του.

«Θεωρώ ότι στην απέναντι ομάδα ψήφιζε ο καθένας κάτι που τον συμφέρει. Σίγουρα κάποιοι τα πηγαίνουν καλύτερα με κάποιους, αλλά να ψηφίζεις κάθε φορά τον καλύτερό σου παίκτη, τον Αγγελόπουλο που έχει φέρει τις περισσότερες νίκες, το φαγητό, τις ασυλίες, μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο. Ο καθένας ψηφίζει όπως θέλει, έχει το δικό του κριτήριο, είτε λέγεται συμφέρον, είτε λέγεται φιλία, είτε λέγεται αγωνιστικότητα. Ο κόσμος κρίνει και τις επιλογές μας και εμάς. Θεωρώ ότι άργησαν πάρα πολύ να ψηφίσουν αγωνιστικά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Λίγο μετά, ήρθε η σειρά του παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη να… αδειάσει τους «Διάσημους».

«Είδα μια στροφή στην τελευταία ψηφοφορία, στο τελευταίο συμβούλιο, όπου όλοι οι παίκτες ψηφίσατε αγωνιστικά. Και λέω στροφή, γιατί στις παλαιότερες ψηφοφορίες, κι εσύ το ξέρεις καλύτερα από μένα (σ.σ. απευθυνόμενος στον Ντάνο), δεν γινόταν αυτό. Μήπως αυτή η αλλαγή, η στροφή, ήρθε αργά μέσα στο παιχνίδι;», ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τότε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Σίγουρα δεν ήρθε και νωρίς, αλλά ό,τι έγινε, έγινε Σάκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Και δυστυχώς, έχουμε φτάσει σήμερα να έχουμε καλές σχέσεις, αλλά να πρέπει να αφήσουμε έναν παίκτη. Ή να είναι πιο ξεκάθαρες οι σχέσεις και να πρέπει να μείνουμε τέσσερις, αντί για πέντε».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Σχετικές ειδήσεις