MEDIA

Αποκλειστικό - Survivor: Το Newsbomb.gr «τρύπωσε» στις πρόβες του ελληνικού τελικού! (pics)

Αποκλειστικό - Survivor: Το Newsbomb.gr «τρύπωσε» στις πρόβες του ελληνικού τελικού! (pics)

Survivor: Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Survivor 2017 έχει ξεκινήσει...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ

Οι τέσσερις παίκτες που παραμένουν στο reality επιβίωσης και διεκδικούν τις 100.000 ευρώ βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, τα σκηνικά στο Άλσος Βεΐκου, όπου θα διεξαχθούν ο ημιτελικός και ο τελικός, ετοιμάζονται και πλέον η... μοναδική λεπτομέρεια είναι η τελευταία αποχώρηση!

Κωνσταντίνος Βασάλος ή Κώστας Αναγνωστόπουλος;

Αυτό είναι το δίλημμα στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν απόψε (03/07/2017) οι τηλεθεατές του Survivor.

Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα βρεθεί μαζί με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στον ημιτελικό του reality.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Πού βρίσκονται, όμως, τώρα οι τέσσερις φιναλίστ του reality επιβίωσης;

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για να… φυγαδευτούν οι παίκτες από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου έφτασαν μέσω Φρανκφούρτης από τον Άγιο Δομίνικο, στήθηκε κυριολεκτικά ολόκληρη… επιχείρηση.

Το μαύρο βαν που τους μετέφερε έκανε για… ώρες βόλτες στην Αθήνα, προκειμένου ο οδηγός και τα μέλη της παραγωγής να σιγουρευτούν ότι δεν τους έχει ακολουθήσει κάποιος δημοσιογράφος ή φωτορεπόρτερ.

Τελικά, το αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε σε πολυτελές παραλιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Αττικής, με τους τέσσερις παίκτες να βρίσκονται από εκείνη την ώρα στα δωμάτιά τους με εντολή της παραγωγής και να μην έχουν καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο!

Την ίδια ώρα, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες και οι πρόβες στο Άλσος Βεΐκου, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τον αυριανό (04/07/2017) ημιτελικό, ο οποίος θα μεταδοθεί live.

survivor telikos11

Όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, το μικρό θέατρο έχει αρχίσει να… μεταμορφώνεται σε «Συμβούλιο του Νησιού».

Τα χαρακτηριστικά μπλε και τα κόκκινα banners του reality επιβίωσης έχουν ήδη μεταφερθεί στο χώρο, ενώ το σκηνικό συμπληρώνουν δύο εξέδρες, στις οποίες θα κάθονται οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι», τρία σκαμπώ στα οποία θα πάρουν τις θέσεις τους οι Μάριος, Ντάνος κι ένας εκ των Βασάλου και Aναγνωστόπουλου, καθώς κι ένα τεράστιο video wall στο οποίο θα προβάλονται διάφορα αποσπάσματα που ξεχώρισαν από το Survivor 2017.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Σχετικές ειδήσεις