MEDIA

Survival: Οι παίχτες, τα αγωνίσματα, η τηλεθέαση και ο πρώτος τσακωμός

Survival: Οι παίχτες, τα αγωνίσματα, η τηλεθέαση και ο πρώτος τσακωμός

Τo Survival Secrets, το νέο ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού Epsilon έκανε πρεμιέρα χθες, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Η αλήθεια είναι πως από το πρώτο κιόλας επεισόδιο δεν εντυπωσίασε, ούτε σκηνοθετικά ούτε από πλευράς αγωνισμάτων ούτε καν από πλευράς παιχτών, που από την αρχή ξεκίνησαν τη γκρίνια.

Πολλοί μάλιστα το χαρακτήρισαν «κακή απομίμηση του Survivor που σάρωσε πριν από μερικούς μήνες.

Βέβαια, όταν έχεις ζήσει «μεγάλες» τηλεοπτικές στιγμές με Big Brother, Fame Story, Survivor, Φάρμα, The Wall και όλη την... καλτίλα της περασμένης δεκαετίας, είναι λογικό να μην σε εντυπωσιάζει το Survival.

Οι παίχτες

Στην παραγωγή του Survival πρέπει να είχαν... έμπνευση όταν επέλεγαν τους παίχτες. Δεν άφησαν γυμνάστρια για γυμνάστρια και άτριχο για άτριχο... Ακόμα και στο Survivor υπήρχαν οι «κοιλίτσες» και οι αγύμναστες κοπέλες. Εδώ, τίποτα! Όλοι... τούμπανα!

survival

Την ομάδα των διασήμων θα απαρτίζουν οι εξής:

Θάνος Πετρέλης, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Ντανιέλ Μπατίστα, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Νάκα, Μαρία Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Πωλίνα Τριγωνίδου, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Ζουμπαντής, Ιρένε Τροστ και Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο στίβος μάχης και οι αποκαλύψεις του Σόμμερ

Η τηλεθέαση

Τα πρώτα στοιχεία της τηλεθέασης δείχνουν ότι κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τα «μηχανάκια» της AGB έδειξαν ότι το Survival κινήθηκε κατά μέσο όρο στο 22,6%, ποσοστό που κρίνεται αρκετά ικανοποιητικό.

Καρπούζια, καλαμπόκια και ο πρώτος τσακωμός

Πόσο πιο... Ηλεία. Οι παίχτες στο πρώτο επεισόδιο έφαγαν τα πιο κλασικά προϊόντα της ηλειακής γης. Φυσικά δεν είναι άλλα από το καρπούζι Αμαλιάδας και το καλαμπόκι.

Το καρπούζι μάλιστα ήταν και η αφορμή για τον πρώτο καβγά μεταξύ των παιχτών.

Όσο κάποιοι έφτιαχναν την καλύβα και έκανα δουλειές, κάποιοι άλλοι έκαναν την ηλιοθεραπεία τους τρώγοντας καρπουζάκι. Και σαν να μην έφτανε αυτό άφησαν παντού γύρω από το χώρο της καλύβας υπολείμματα που έκαναν έξω φρενών τον Γιάννη Αϊβάζη.

«Το καρπούζι ποιος το έκοψε; Ρε σεις θα μαζευτούν όλες οι μύγες πάνω. Αυτά πρέπει να φύγουν. Ε ρίξτε νερό» διαμαρτυρήθηκε ο ηθοποιός.

«Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε αυτό και ήδη ξεκινάμε με γκρίνια και είναι βλακεία αυτό. Οι άλλοι πήγαν και έφτιαξαν αυτό εκεί πίσω. Αύριο έχει άλλο έπαθλο, θα θέλουμε όλοι νεράκι, αν εμείς ψοφήσουμε όλοι δεν γίνεται. Διαφορετικά να πάμε να κάτσουμε όλοι στη παραλία, αραλίκι και ό,τι έρθει. Εγώ αντέχω την πείνα. Λείπουν οι περισσότεροι. Δεν μπορεί να δουλεύουν 5 άτομα. Είναι χαζό αυτό από την πρώτη μέρα» είπε σε έντονο ύφος ο Γιάννης Αϊβάζης, έχοντας στο πλευρό του την Πηγή Δεβετζή που συμπλήρωσε: «Αυτό είπαμε όλοι μαζί σαν ομάδα να βάλουμε τους ρόλους μας γιατί δεν γίνεται έτσι. Ούτε μπορούν να κάθονται οι περισσότεροι κάτω και κάποιοι να δουλεύουν. Πρέπει όλοι μαζί.»

Κορινθίου: «Ο Γιάννης τσακώθηκε επειδή κάποιος έβρισε εμένα και την κόρη μας»

Η ηθοποιός μίλησε για τον τσακωμό του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη αποκαλύπτοντας πως εκείνος τσακώθηκε γιατί έβρισαν εκείνη και την κόρη τους.

Είχε ακουστεί ο καβγάς που είχε ο σύζυγός της με συμπαίκτη του μέσα στο παιχνίδι και εκείνη το επιβεβαίωσε αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο λόγος που τσακώθηκε ήταν σοβαρός και πως κανένας δεν τον ανέφερε.

Ο καβγάς έγινε επειδή κάποιος έβρισε εκείνη και την κόρη της, Ισμήνη και ήταν λογικό ο Γιάννης Αϊβάζης να αντιδράσει και να γίνει έξαλλος.

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις