MEDIA

Nomads: «Φωτιά», «Ωκεανός», «Ζούγκλα» - Οι θριαμβευτές και οι χαμένοι

Nomads: «Φωτιά», «Ωκεανός», «Ζούγκλα» - Οι θριαμβευτές και οι χαμένοι

Το πολυαναμενόμενο ριάλιτι του ANT1, Nomads μπήκε για πρώτη φορά στη ζωή μας, χθες, Δευτέρα (02/10).

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΡΙΑΛΙΤΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ANT1

Η αρχή έγινε... ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε τους 21 παίκτες που για τις επόμενες 12 εβδομάδες θα κληθούν να αγωνιστούν και να επιζήσουν κάτω από δύσκολες συνθήκες στο νησί Palawan των Φιλιππίνων. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ και θα φύγει από τις Φιλιππίνες γεμάτος εμπειρίες... και μερικές γρατζουνιές.

Κατά τα πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου γνωρίσαμε τις τρεις ομάδες, που θα συντροφεύσουν τα βράδια μας. Οι αθλητές, οι celebrities και οι απλοί πολίτες έφτασαν στο νησί μέσα σε βάρκες. Λίγο νωρίτερα ο παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου μάς σύστησε τους τόπους διαμονής των τριών ομάδων, πετώντας με υδροπλάνο πάνω από το νησί. Βίλα, ψαροχώρι, ερημική παραλία, ποια ομάδα θα πάει πού!

Αμέσως μετά την αποκάλυψη των συμβόλων των τριών ομάδων, οι 21 παίκτες αγωνίστηκαν για τη διαμονή τους στην πρώτη δοκιμασία του Nomads. Μετά από ένα μαραθώνιο αγώνισμα στο νερό, όπου οι παίκτες κλήθηκαν να περπατούν πάνω σε δοκούς που τοποθετούσαν οι συμπαίκτες τους μέσα στο νερό. Αν και από τον πρώτο αγώνα φάνηκε ότι η ομάδα των αθλητών υπερτερούσε, καθώς η Βασιλική Μιλούση πήρε άνετα τη πρώτη νίκη, ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική.

Ο δεύτερος αγώνας βρήκε νικήτρια την Χριστίνα Κολέτσα της ομάδας των celebrities και το σκορ έγινε 1-1. Στον τρίτο αγώνα, η Μαντώ Γαστεράτου έδειξε τα δόντια της απέναντι στην αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη και πήρε τη νίκη. Αν και η ομάδα του Ωκεανού έφτασε πρώτη στον τερματισμό, ωστόσο η κοτσίδα της Ευαγγελίας... τους στέρησε τη νίκη και τη διαμονή στη βίλα.

Ο τέταρτος και τελευταίος αγώνας που ήταν knock out, βρήκε νικητές την ομάδα των αθλητών. Έτσι, οι νομάδες της Φωτιάς (τα πρόσωπα της showbiz) θα είναι και η πρώτη ομάδα που θα ζήσει στη βίλα., οι νομάδες του Ωκεανού (οι αθλητές) θα μείνουν στο χωριό ενώ οι νομάδες της ζούγκλας (οι πολίτες) θα μείνουν στην παραλία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Nomads

Οι celebrites έφαγαν και κοιμήθηκαν στην υπερπολυτελή βίλα τους, που είχε όλες τις ανέσεις, ενώ οι αθλητές, μετά από ένα πλουσιοπάροχο γεύμα που τους επιφύλασσαν οι κάτοικοι του χωριού, ξεκίνησα τις δουλειές. Αν και υπήρξε μία μικροένταση με τον αρχηγό του χωριού, καθώς ο τελευταίος αποφάσισε ότι τα ντουζ θα είναι ανοιχτά, χωρίς κουρτίνες, ωστόσο η διαμονή τους δεν είχε άλλα προβλήματα. Αυτοί που κλήθηκαν να δείξουν τις δυνάμεις τους από το πρώτο λεπτό ήταν η ομάδα της ζούγκλας, που βρέθηκαν σε μία παραλία χωρίς καταφύγιο και φωτιά!

Πρωταγωνίστρια του χθεσινού επεισοδίου ήταν χωρίς αμφιβολία η ηθοποιός Νατάσσα Καλογρίδη που βρίσκεται στην ομάδα της ζούγκλας. Το Twitter πήρε φωτιά, καθώς η εκκεντρική ηθοποιός έφτασε στις Φιλιππίνες με γόβες.

Το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να είναι καθηλωτικό αφού οι τρεις ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της ασυλίας

Σχετικές ειδήσεις