MEDIA

Nomads - Διαρροή: «Έσκασε» τώρα – Αυτή η ομάδα κερδίζει τη βίλα!

Nomads - Διαρροή: «Έσκασε» τώρα – Αυτή η ομάδα κερδίζει τη βίλα!

Nomads: Μετά από δύο ημέρες αποχής, το σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του ANT1 επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας με ένα επεισόδιο που αναμένεται να αναταράξει τις σχέσεις των παικτών, μετά την αλλαγή των αρχηγών των ομάδων.

Ένα πολύ σκληρό αγώνισμα θα παρακολουθήσουμε σήμερα στις οθόνες μας, στο οποίο οι ομάδες θα παίξουν και τα ρέστα τους προκειμένου να κερδίσουν την πολυπόθητη βίλα.

Οι τρεις ομάδες θα αναμετρηθούν στο σκληρό αγώνισμα για την επικράτεια και η νικήτρια ομάδα θα μεταφερθεί στη βίλα, στην οποία τώρα μένουν οι διάσημοι.

Οι ομάδες που θα χάσουν στο πρώτο αγώνισμα θα πρέπει να παλέψουν μεταξύ τους για να δουν αν θα μείνουν στο ψαροχώρι ή στην ερημική παραλία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Nomads

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, ήρθε η ώρα οι διάσημοι να μαζέψουν τα πράγματά τους, καθώς δεν θα είναι αυτοί οι νικητές, αλλά η ομάδα των... Ωκεανών.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά αναμένουμε με ανυπομονησία το σημερινό επεισόδιο του Nomads.

Ταραγμένες ισορροπίες μετά την πρώτη αποχώρηση

Η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου από το Nomads έφερε ανατροπές στο παιχνίδι, καθώς οι παίκτες των ομάδων θα πρέπει να αναδιαμορφώσουν την στρατηγική τους μετά την επιλογή των νέων αρχηγών.

Μπορεί η ομάδα της Ζούγκλας να μένει με έναν παίκτη λιγότερο, αλλά οι ομάδες του Ωκεανού και της Φωτιάς θα δοκιμαστούν πλέον στην σκληρότερη δοκιμασία. Αυτή των ανθρώπινων σχέσεων.

Όπως ορίζουν οι κανόνες του παιχνιδιού Nomads, ο παίκτης που θα αποχωρεί θα ορίζει τους αρχηγούς των ομάδων. Οι επιλογές της Εύης Ιωαννίδου έρχονται για να βάλουν δύσκολα στις ομάδες. Στην Ζούγκλα αναλαμβάνει αρχηγός ο Κωνσταντίνος Οροκλός, στον Ωκεανό ο Νίκος Παπαδόπουλος και στην Φωτιά ο Γιώργος Μαυρίδης!