MEDIA

Nomads: Ποιος θα είναι ο νικητής της Μονομαχίας; Δάκρυα χαράς από την πρόταση γάμου (pics)

Nomads: Ποιος θα είναι ο νικητής της Μονομαχίας; Δάκρυα χαράς από την πρόταση γάμου (pics)

Στο αποψινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που θα καθορίσουν το δεύτερο μονομάχο. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης που έχει λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος που θα αγωνιστεί απέναντι στην Ευαγγελία Πλατανιώτη

Το σημερινό επεισόδιο θα είναι ξεχωριστό! Θα έχει συγκίνηση, εκπλήξεις, ανατροπές και πολύ δυνατές στιγμές!

Θα δούμε τη μονομαχία των δύο υποψηφίων, την αποχώρηση, καθώς και την ανακοίνωση των νέων αρχηγών που θα προταθούν από τον παίκτη που αποχωρεί.

Μεγάλες εκπλήξεις αναμένονται στο σημερινό επεισόδιο του Nomads. Σύμφωνα με έγκαιρες πληροφορίες του Newsbomb.gr παίκτρια του παιχνίδιου επιβίωσης του ΑΝΤ1 θα δεχθεί πρόταση γάμου! Μάλιστα, η πρόταση θα γίνει μέσω sms από κινητό τηλέφωνο. Ποια παίκτρια θα δεχθεί αυτή τη μεγάλη έκπληξη; Και ποια τελικά θα είναι η απάντησή της; Υπομονή!

Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν στο σημερινό επεισόδιο!

Από τη σημερινή μονομαχία, νικητής θα είναι αυτός που θα κερδίσει και στις 2 δοκιμασίες, ώστε να πάρει τις 2 νίκες.Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα έχουμε και τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής. Ο παίχτης που θα χάσει, θα αποχωρήσει από το NOMADS, επιλέγοντας τους αρχηγούς της επόμενης εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS