Τηλεοπτικές άδειες: Δήλωση - βόμβα του Κρέτσου για το Mega

Τηλεοπτικές άδειες: Δήλωση - βόμβα του Κρέτσου για το Mega

Τι είπε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος για τη μη κατάθεση υποψηφιότητας από τους μετόχους του Mega. 

Η ιστορία του MEGA «είναι γροθιά στο στομάχι» και «ίσως δούμε το θλιβερό γεγονός άλλοι να κανιβαλίσουν πάνω στο πτώμα του σταθμού, με τη βιβλιοθήκη του, τις σειρές του κλπ».

Με αυτά τα λόγια ο κ. Κρέτσος περιέγραψε τις εξελίξεις γύρω από το Mega σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων στο ΕΣΡ. 

«Το αγκάθι της επίλυσης της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο φτάνει στο τέλος του, ωστόσο οι εξελίξεις στο MEGA είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη» ανέφερε ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας νωρίτερα σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Ανέφερε ότι οι άνθρωποι του MEGA λάμβαναν εδώ και καιρό υποσχέσεις και δεσμεύσεις και θα πρέπει να γίνει γνωστό ποιοι τις έδιναν και ποιος τελικά έπαιξε με αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι «με αυτοθυσία εδώ και δυο χρόνια λειτουργούσαν έναν σταθμό στον οποίο συνέχισαν να μπαίνουν χρήματα».

Ενώ είναι καλά τα νέα με τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, συνέχισε ο γ.γ. Ενημέρωσης σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιστορία του MEGA «είναι γροθιά στο στομάχι» και «ίσως δούμε το θλιβερό γεγονός άλλοι να κανιβαλίσουν πάνω στο πτώμα του σταθμού, με τη βιβλιοθήκη του, τις σειρές του κλπ».