MEDIA

Survivor: Το ύπουλο σχέδιο της κλίκας των Μαχητών – Ποιον θέλουν να πετάξουν έξω από το ριάλιτι;

Survivor: Το ύπουλο σχέδιο της κλίκας των Μαχητών – Ποιον θέλουν να πετάξουν έξω από το ριάλιτι;

Survivor: Η παρέα που έχει έρθει πιο κοντά και τα σχέδια εξόντωσης των υπολοίπων Μαχητών

Στην παραλία των μπλε φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί μία μίνι κλίκα, που όπως φάνηκε και στη χθεσινή (13/02) ψηφοφορία έχει καταστρώσει σχέδιο για την «εξόντωση» των υπόλοιπων «Μαχητών».

Η μίνι κλίκα, τουλάχιστον σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter αποτελείται από τον Θοδωρή Θοδωρόπουλο, τον Νικόλα Αγόρου, την Μελίνα, την Ντάρια και την Μαρίνα Πήχου, η οποία φαίνεται να «έφαγε» και την Αγγελική Κοκαλίτσα.

Χθες, κατάφεραν ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού, να θέσουν προς αποχώρηση την Ροδάνθη, την οποία μετά την αποχώρηση της Κοκαλίτσα, είχαν βάλει στόχο.

Ωστόσο μια κίνηση πρόδωσε τα σχέδια της κλίκας σχετικά με το ποια παίκτρια από την ομάδα ετοιμάζουν για «σφαγή», αν αποχωρήσει σήμερα το βράδυ η Ροδάνθη. Ποια είναι αυτή; Η Ζωή.

Στο Twitter, αναφέραν πολλοί χρήστες ότι η ψήφος του Θοδωρή Θεοδωρόπουλο προς την Ζωή μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς στην προηγούμενη ψηφοφορία έχει κράξει ανοικτά την Ροδάνθη και την έβγαλε υποψήφια.

Λέτε να ήθελε να περάσει κάποιο έμμεσο μήνυμα προς τους υπόλοιπους συμπαίκτες του;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor 2018

Ροδάνθη, Μαρίνα ή Ντάρια;

Ποια θα είναι λοιπόν η «Μαχήτρια» που θα αποχωρήσει από την μπλε ομάδα, η οποία μοιάζει να διασπάται μέρα με την μέρα. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο τα μαχαίρια βγήκαν για τα καλά στην ομάδα των «Μαχητών» μετά την ψηφοφορία.

«Για μένα είναι άνανδρο αυτό, δεν φοράει παντελόνια» ακούγεται να λέει η Μαρίνα Πήχου που επιλέχθηκε από τον Ηλία και είναι υποψήφια για αποχώρηση.

Στο συμβούλιο οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, με την κάλπη να βγάζει την Ροδάνθη Καπαρού. Το παζλ των υποψηφίων συμπλήρωσαν η Μαρίνα Πήχου που επιλέχθηκε από τον Ηλία και η Ντάρια Τουρόβνικ που επιλέχθηκε από τον Κωνσταντίνο, με τις δύο κοπέλες να δηλώνουν έκπληκτες από την επιλογή τους και να την αποδίδουν σε προσωπικούς λόγους. Την ατομική ασυλία του Survivor εξασφάλισαν ο Ηλίας Γκότσης ως ο καλύτερος παίκτης αυτής της εβδομάδας και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης που κέρδισε το σχετικό αγώνισμα.

Διαβάστε επίσης:

Spoiler: Αποχώρηση - «βόμβα» από τον Άγιο Δομίνικο