Ο Τσαβούσογλου απειλεί με πόλεμο Ελλάδα και Κύπρο: «Έχουμε κι άλλη επιλογή εκτός από τη διπλωματία»

Τουρκικές προκλήσεις | Μεβλούτ Τσαβούσογλου | Ειδήσεις:…

Πολυτεχνείο 2018: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί

Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων της 45ης επετείου…

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις 5.500 ανέργων στο Δημόσιο

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται η προκήρυξη του…

Black Friday 2018: Αυτά είναι τα καταστήματα που θα έχουν προσφορές έως 80%

Black Friday: Η «Μαύρη Παρασκευή» έρχεται στην Ελλάδα…

Προσοχή: Τι αλλάζει στην ημερομηνία εκτέλεσης των παραπεμπτικών του ΕΟΠΥΥ για εξετάσεις

Τι ισχύει για παραπεμπτικά πριν και μετά…

Νέα Διοικούσα Επιτροπή για τον IAB Hellas

Νέα Διοικούσα Επιτροπή για τον IAB Hellas

Τα μέλη της νέας Διοικούσας Επιτροπής, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Πειθαρχικής Επιτροπής ανέδειξαν την περασμένη Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018, οι εκπρόσωποι των μελών του ΙΑB Hellas στο πλαίσιο της 17ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Διαδραστικής Επικοινωνίας.   

Παράλληλα, παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε η Έκθεση πεπραγμένων της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής, αναλύθηκε και εγκρίθηκε ο απολογισμός της Οικονομικής Διαχείρισης ενώ αναγνώστηκε και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτρoπής, για την περίοδο  από 1ης/1/2017 έως και 31/12/2017.

Επιπλέον, τα μέλη του IAB Hellas ενέκριναν τον προϋπολογισμό εσόδων και εξόδων της διαχειριστικής περιόδου 1/1/2018-31/12/2018. Τέλος, σχηματίστηκε Επιτροπή για τις ανάγκες επικαιροποίησης και τροποποίησης  του Καταστατικού.

Κατά τις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων του IAB Hellas στη Διοικούσα Επιτροπή εξελέγησαν οι εξής: Βάσω Μαργέλλου (Cosmote) με 43 ψήφους, Ιωάννης Καποδίστριας (Liquid) με 43, Τίνα Φερεντίνου (DPG) με 40, Σπύρος Παπαγεωργίου (Adweb) με 37, Δημήτρης Μαύρος (MRB) με 37, Ανδρέας Στάιος (Universal) με 34, Στάθης Βωβός (Elpedison) με 27, Χρήστος Χατζηιωάννου (24Media Συμμετοχών) με 27 και Μιχάλης Σαραντινός (Steficon) με 19. Δεν εκλέγονται στη Διοικούσα Επιτροπή οι κ. Κωνταντίνος Πάικος (Eurobank EFG) και Νάσος Ευσταθιάδης καθώς έλαβαν 16 και 11 ψήφους, αντίστοιχα.

Στην Εξελεκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι εξής: Σμαρώ Κουρή (Prime), Βιβή Καμάμη (Publicis), Παναγιώτης Κοντόπουλος (Wedia) ενώ αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι Ξενοφών Αποστολίδης (Carat) και Κώστας Ρούπτσος (Indigital).

Για την Πειθαρχική Επιτροπή εξελέγησαν οι Σμαρώ Κουρή (Prime), Σπύρος Ζαβιτσάνος (Nielsen), Τάκης Βάμιαλης (Rascal) και αναπληρωματικά μέλη οι Χάρης Άνθης (Lawnet), Παναγιώτης  Κοντόπουλος (Wedia) και Μάρθα Καραγιλάνη (TVXS).