MEDIA

Survivor: Ανατροπή με τον μεγάλο νικητή – Πόσα χρήματα θα εισπράξει

Survivor: Ανατροπή με τον μεγάλο νικητή – Πόσα χρήματα θα εισπράξει

Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα έδωσαν μεγάλη μάχη και ο νικητής κρίθηκε για λίγες ψήφους

Τις προηγούμενες ημέρες, οι πληροφορίες ήθελαν την Ελληνίδα αθλήτρια να είναι το μεγάλο φαβορί. Ο δυναμισμός της, η κυριαρχία της στα αθλήματα και ο καθαρός λόγος της είχαν κερδίσει μεγάλο μέρος του κοινού.

Από την άλλη, ο Ηλίας Γκότσης ήταν το αουτσάιντερ. Σε καμία φάση του παιχνιδιού δεν έμοιαζε να είναι ο παίχτης που θα κέρδιζε το μεγάλο έπαθλο.

Το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης είχε ολοκληρωθεί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, όπου οι δύο φιναλίστ είχαν εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά, ενώ η τρίτη συμμετέχουσα του ημιτελικού, Μελίνα Μεταξά, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ψήφο του κοινού και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

O μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Άλσος Βεΐκου με τον Ηλία Γκότση και την Κατερίνα Δαλάκα να διεκδικούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, κατά την διάρκεια της εκπομπής, δεν έλειψαν τα απρόοπτα, όταν ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκε στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός και φώναξε συνθήματα.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη, ο κόσμος στον χώρο, που αδημονούσε για το όνομα, ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ ο Ηλίας Γκότσης έπεσε στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων.

Για την Κατερίνα Δαλάκα και τους υποστηριχτές της ήταν σίγουρα έκπληξη καθώς, όλοι περίμεναν πως η αθλήτρια θα σηκώσει το τρόπαιο του Survivor 2018.