MEDIA

Vikings: Η σειρά που μας καθήλωσε επιστρέφει!

Vikings: Η σειρά που μας καθήλωσε επιστρέφει!

Αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών και έχει καταφέρει να κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες, το Διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από πλάνα με το δημοφιλές ιστορικό δράμα του History channel.

Ναι, η «επιστροφή» των Vikings πλησιάζει και καθώς οι πύλες της Valhalla ετοιμάζονται να ανοίξουν, εμείς βάζουμε στοίχημα πως φέτος, θα παρακολουθήσουμε μερικές από τις πλέον καθηλωτικές σκηνές στην πορεία της σειράς. Τουλάχιστον αυτή ήταν η «γεύση» που μας άφησε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν της σειράς το οποίο θα κάνει «πρεμιέρα» στις 28 Νοεμβρίου και αποτελείται συνολικά από δέκα επεισόδια.

Όπως όλα δείχνουν, φέτος η δράση και η ένταση κορυφώνονται και οι θρυλικοί πολεμιστές έρχονται σε… μετωπική σύγκρουση. Αυτός είναι ο λόγος που από τις αρχές Νοεμβρίου, όταν και προβλήθηκε το πρώτο τρέιλερ, τα σενάρια -και τα στοιχήματα- αναφορικά με το τι θα συμβεί στη νέα σεζόν «δίνουν και παίρνουν»!

Με την ανυπομονησία των θαυμαστών της σειράς να κορυφώνεται, λοιπόν, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι το Stoiximan.gr πρόσφατα λάνσαρε το «Vikings» το νέο video slot με τα κορυφαία γραφικά που είναι εμπνευσμένο από την ιστορική σειρά και στο οποίο πρωταγωνιστούν όλοι οι πρωταγωνιστές του τηλεοπτικού φαινομένου: Από τον Ragnar μέχρι τον Bjorn και τον Floki.

2 copy copy

Όλα όσα θα δούμε σε αυτή τη σεζόν

Τι αναμένεται να δούμε, όμως, στο δεύτερο μισό της πέμπτης σεζόν και πόσο μέσα στις προβλέψεις θα πέσουν οι fans της σειράς; Η αλήθεια είναι πως τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα στο Διαδίκτυο ήταν σίγουρα αποκαλυπτικά.

Οι γιοι του Ragnar Lothbrok ετοιμάζονται να συγκρουστούν με τον Ivar τον Ασπόνδυλο -ο οποίος σύμφωνα με τον θρύλο υπήρξε ένας από τους πιο αιμοσταγείς ηγέτες των Vikings- να τα βάζει με το ίδιο του το αίμα και φυσικά, με τη Lagertha -την οποία παρεμπιπτόντως βλέπουμε, επίσης, στο νέο video slot του Stoiximan.gr!

Η ζωή στο Kattegat κάτω από την κυριαρχία του Ivar έχει σίγουρα ενδιαφέρον και πολλή… βία, αφού η βάρβαρη βασιλεία του οδηγεί πολλούς από τους χαρακτήρες της σειράς να στραφούν εναντίον του, όπως για παράδειγμα τον Hvitserk. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας τα βάζει εναντίον του αδερφού του και ενώνει τις δυνάμεις του με τον πρωτότοκο γιο του Ragnar, τον Bjorn, ο οποίος από την πλευρά του έχει δώσει όρκο να πολεμήσει τον νέο βασιλιά, έχοντας στο πλευρό του τη Lagertha και τον Ubbe. Εκτός από τη θανάσιμη, βέβαια, αυτή μάχη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει -φυσικά- και η επιστροφή του Rollo στο Kattegat.

3 copy

Εν αναμονή, λοιπόν, της πρεμιέρας της νέας σεζόν, το τηλεοπτικό κοινό ελπίζει να μην δει τους αγαπημένους του πρωταγωνιστές να περνούν τις πύλες της Valhalla, εκεί όπου όλοι οι ένδοξοι πολεμιστές πηγαίνουν μετά τον θάνατό τους. Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι στοιχηματίζουν ότι αυτές θα είναι οι τελευταίες ένδοξες μάχες της τελευταία Lagertha. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει και έκτη σεζόν για τους Vikings του History channel!