Στο άρθρο 99 και τον Πτωχευτικό Κώδικα η εφημερίδα του Ηρακλείου «Πατρίς»

Newsroom Newsroom

Στο άρθρο 99 και τον Πτωχευτικό Κώδικα η εφημερίδα του Ηρακλείου «Πατρίς»

Η “ΠΑΤΡΙΣ” οφείλει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μόνο στο προσωπικό της

Συζητήθηκε πριν λίγες ημέρες, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, η αίτηση της εφημερίδας Ηρακλείου “ΠΑΤΡΙΣ” για ένταξή της στο άρθρο 99, για εξυγίανση και επιβίωσή της.

Ζητεί, επίσης, να ληφθούν προληπτικά μέτρα του Πτωχευτικού Κώδικα, που να την προστατεύουν προσωρινά από ατομικές διώξεις και κατασχέσεις από τους πιστωτές της, από τις τράπεζες που οφείλει και από τους ασφαλιστικούς φορείς.

Σημειωτέον ότι η “ΠΑΤΡΙΣ” οφείλει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μόνο στο προσωπικό της και οι γενικές υποχρεώσεις της ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ (στην αρχική αίτηση της 5ης/9/2016 αναφέρονται περ. 3,5 εκατ. ευρώ).

Κύριο επιχείρημα υπεράσπισης για την ανάταξη και εξυγίανση αρχικά ήταν η έκδοση του περιοδικού “VIRAL”, που εκδόθηκε μια φορά από άλλους και μετά εξαφανίστηκε.

Στη δε συζήτηση η “ΠΑΤΡΙΣ”, διά του δικηγόρου της Φραγκίσκου Λαμπρινού, ισχυρίστηκε ότι η ανάπτυξη και η εξυγίανση θα γίνει πλέον με τη βελτίωση και την ανάπτυξη του site “ΠΑΤΡΙΣ”. Αυτό είπαν ότι θα φέρει έσοδα για να σωθεί η έντυπη εφημερίδα.

ΠΗΓΗ neakriti.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved