MEDIA

Τα ζόμπι που τρελαίνουν την Αμερική

Τα ζόμπι που τρελαίνουν την Αμερική

Η απόλυτη παράνοια επικρατεί στην Αμερική με την σειρά του καλωδιακού AMC, «The walking dead». Ζόμπι και αγωνία που πολλές φορές φτάνει σε εκνευριστικό επίπεδο, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς.


Η περιπέτεια εξελίσσεται στην Αμερική όπου για κάποια αιτία, που δεν γνωρίζουμε ακόμη, οι άνθρωποι έχουν μετατραπεί σε ζόμπι. Εδώ υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά με άλλες ταινίες και σειρές ίδιου είδους.

Τα ζόμπι « The walkers», μπορεί να περιφέρονται με τον γνωστό τρόπο αλλά οι δυνατότητές τους δεν είναι περιορισμένες, καθώς μπορούν ακόμη και να τρέχουν.

Μια ομάδα ατόμων που γλύτωσε την καταστροφή, με αρχηγό τον Ρικ, «Andrew Lincoln» προσπαθεί να ξεφύγει απ’ όλα αυτά ενώ περιφέρεται από πόλη σε πόλη.

Μέσα στην ομάδα ξεσπούν έρωτες, φιλίες, διαφορές , αλλά όλοι έχουν έναν κοινό εχθρό, τα ζόμπι.

Η σειρά βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο, ενώ οι δημιουργοί, αλλά και οι άνθρωποι του καλωδιακού καναλιού πρέπει να κάνουν πάρτι κάθε Κυριακή με τα νούμερα που σημειώνει.

Το καστ αποτελείται από τους Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies, Laurie Holden, Jeffrey DeMunn, Steven Yeun,Chandler Riggs, IronE Singleton, Norman Reedus, Melissa Suzanne McBride, Lauren Cohan, Jane McNeill, Scott Wilson, Emily Kinney, James Allen McCune.

Δείτε το τρέιλερ