MEDIA

La Casa de Papel spoiler: Αυτή είναι η υπόθεση της 3ης σεζόν (Pics)

La Casa de Papel spoiler: Αυτή είναι η υπόθεση της 3ης σεζόν (Pics)
Ετοιμαστείτε για μεγάλες ανατροπές!

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε. Η συμμορία αλλάζει τελείως ρόλο!

Το La Casa de Papel είναι η σειρά που περιμένει όλος ο πλανήτης και τα γυρίσματα της 3ης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα spoilers όμως διέρρευσαν νωρίς...

Να κάνουμε μια γρήγορη ανακεφαλαίωση πριν σας αποκαλύψουμε το σενάριο της νέας σεζόν όπως αυτό έχει διαρρεύσει στην Ισπανία.

Ο Προφεσόρ και η συμμορία του, όσοι επέζησαν δηλαδή, έχουν κλέψει 1 δισεκατομμύριο ευρώ από το νομισματοκοπείο και απολαμβάνουν την ζωή τους. Ο Προφεσόρ είναι με την επιθεωρήτρια Ρακέλ Μουρίγιο, ο Ντένβερ με την Στοκχόλμη, ο Ρίο με την Τόκυο, η Ναϊρόμπι θα αναζητήσει τον γιο της και ο Ελσίνκι... άγνωστο.

Αυτά είχαμε σαν δεδομένα μέχρι το φινάλε της δεύτερης σεζόν. Ξεχάστε τα όλα!

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα αλλά και forum, η συμμορία περνάει από την άλλη πλευρά, εκείνη του νόμου καθώς θα συνεργαστεί με τις Αρχές για να τις βοηθήσει να συλλάβουν μια άλλη συμμορία που έχει διαπράξει ληστεία.

Η πληροφορία αυτή έχει διαρρεύσει στο reddit και είναι άγνωστο η πηγή προέλευσής της, ωστόσο ο χρήστης αναφέρει πως η πηγή του είναι πέρα για πέρα αξιόπιστη και θα αποδεχθεί με την έναρξη της 3ης σεζόν.

Πάντως, δεν έχει απαντηθεί ακόμη αν ο Βερολίνο είναι ζωνταντός ή οι φωτογραφίες που έχουμε ήδη δει από τα γυρίσματα είναι προϊόν flashback, όπου θα δούμε την σχέση του με τον Προφεσόρ.

Δείτε στην gallery τις πρώτες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα του 3ου κύκλου του La Casa de Papel.

Η πρεμιέρα της 3ης σεζόν αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2019 από το Netflix.

Σχετικές ειδήσεις